Balustrada balkonowa? Jaka?

« Powrót do grupy: Moja budowa

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

4 października 2017, 20:01

Zgadzam sie: good 0 bad

Doradźcie jaka będzie lepsza balustrada balkonowa ? Taka wykonana z drewna, a czy może ze stali nierdzewnej albo połączenie stali nierdzewnej i drewna? Proszę doradźcie, bo my z żoną nie możemy się dogadać. Ona chce drewno, aja stal nierdzewną. Ale chciałabym się dowiedzieć, która z nich jest lepszym rozwiązaniem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 października 2017, 16:56

Moim zdaniem najlepiej były by zrobić konstrukcje metalową i obić ją drewnem. W przypadku zniszczenia się elementów drewnianych tylko je wymienisz. Natomiast sama konstrukcja będzie Wam służyć na długie lata.

Ten post był edytowany przez mrhammer dnia: 25 października 2017, 16:57
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 listopada 2017, 05:20

Ja korzystałem z usług firmy www.gam-metal.pl. Zaprojektowali mi oryginalną balustradę, zapłaciłem niewiele, a cały projekt został bardzo szybko zrealizowany. Współpraca na poziomie.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 listopada 2017, 08:15

W tym przypadku również jestem zdania, że najlepiej jeżeli będzie to balustrada balkonowa ze stali nierdzewnej, ocynkowanej. W szczególności polecam jeżeli ma być to balustrada zewnętrzna.

www.Meisen.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

10 listopada 2017, 08:17

reportscam.com

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 listopada 2017, 14:09

U mnie piękną balustradę wykonała firma www.zmadamet.pl. Pełen profesjonalizm w obsłudze, jakość wykonania bardzo wysoka i dobra cena. Współpraca z firmą bezproblemowa, a realizacja projektu ekspresowa. Kontrahent rzetelny i ucziciwy.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 stycznia 2018, 14:07

Ciekawie prezentuje się balustrada stalowo-szklana. Mam taką u siebie i cieszy się dużą aprobatą wśród odwiedzających. Wszystko zaprojektowała i wykonała firma www.iziprojekt.pl.Wykonanie z dbałością o najmniejsze detale.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 stycznia 2018, 09:06

Jeżeli chodzi o szklane balustrady to polecam je do wewnątrz, gdzie bardzo dobrze się sprawdzą i będą stanowić o fajnym elemencie dekoracji. Z drugiej strony trzeba też pamiętać jej systematycznej pielęgnacji. Jako balustrada na zewnątrz dobrze sprawdzi się ocynkowana stal.

ZSWojtczak.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

25 stycznia 2018, 22:08

Ani drewniana ani stalowa! Jeśli chcesz postawić na faktycznie oryginalny i kreatywny design to radzę wybrać szkło. Dzięki https://www.glass-inox.com.pl/ samemu miałem okazję się o tym przekonać. Niezwykłai nowoczesna kompozycja nadała sporo uroku dla balkonu.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 maja 2018, 10:32

W przypadku balustrady balkonowej jestem zwolennikiem metalowej lub ewentualnie stalowej - jest o wiele bardziej wytrzymała i wzbudza według mnie większe zaufanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Czujnik wypełnienia szamba Liczba postów: 24 Grupa: Moja budowa Niezawodnym rozwiązaniem zapobiegającym przepełnieniu szamba może być zainstalowanie przewodowego systemu monitorowania z czujnikami mierzącymi poziom wody w g...
  • Studnia głębinowa Liczba postów: 2 Grupa: Moja budowa W ostatnim czasie wiercenie studni głębinowych łódzkie było kolejnym etapem prac na mojej działce. Po konsultacji z geologiem, który doradził najlepsze miejsce,...
  • Wiata Garażowa Liczba postów: 14 Grupa: Moja budowa Szukasz trwałego garażu, który szybko zrealizuje Twoje potrzeby? Sprawdź ofertę Stalblach. To producent u którego można kupić tanie garaże blaszane. Charakteryz...
  • panele fotowoltaiczne Liczba postów: 28 Grupa: Moja budowa Czytałem ostatnio na ten temat i w sumie z wyczytanych przeze mnie treści wynikało, że najlepiej będzie dokonać samodzielnych obliczeń, żeby zobaczyć, jak to w....
  • Odkurzacz na budowe Liczba postów: 47 Grupa: Moja budowa Inwestycja w automatyczny odkurzacz może wydawać się idealnym rozwiązaniem dla osób, które nie mają czasu na regularne sprzątanie. Te urządzenia mogą znacznie o...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 196

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >