Balustrady

« Powrót do grupy: Schody i balustrady

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

23 grudnia 2017, 19:51

Zgadzam sie: good 0 bad

Według mnie najlepszym rozwiązaniem są balustrady wykonane ze szkła. Postawiłem na ofertę https://www.glass-inox.com.pl/ , gdyż rozwiązanie w postaci balustrad ze szkła jest niezwykle nowoczesne. Prezentuje się świeżo, i nadaje sporo futurystycznego smaku do naszego domostwa. :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 grudnia 2017, 16:13

Też jestem fanką szklanych balustrad :) My naszą zamówiliśmy z http://www.qubaglass.pl/ - mają bardzo dobrej jakości produkty, zdecydowanie polecam się z nimi zapoznać, jak ktoś poszukuje balustrady ze szkła :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 lutego 2018, 14:36

A jakieś dodatkowe informacje? jakie masz szkło, jaki kolor jakie grube?

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lutego 2018, 19:37

Jest naprawdę mało pięknych balustrad drewnianych, może ktoś ma jakieś ciekawe projekty bądź pomysły?

Zgłoś | Cytuj | Link

14 marca 2018, 11:19

Właśnie trafiłem na ciekawe projekty balustrad na stronie firmy www.bramex.pl która jakiś czas temu montowała mi nowy silniczek w bramie garażowej i sobie o nich przypomniałem :) świetni i solidni fachowcy!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 maja 2018, 11:40

Mam u siebie realizację wykonaną przez zakład www.szklarzokuniew.pl i mogę powiedzieć że szklana balustrada sprawdza się w stu procentach. Szkło jest mocne i wytrzymały więc mogę być spokojny o dzieci.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2018, 08:55

Chciałem mieć w domu nowoczesne balustrady, które pasowały by do mojego nowoczesnego domu. Trafiłem na ofertę firmy www.budmaxsystem.pl i polecam ich wam, jeżeli mieszkacie w okolicach Trójmiasta. Wykonują świetne balustrady.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 maja 2018, 09:28

Akurat jeżeli chodzi o balustrady to właśnie tym zajmujemy się na co dzień i możemy doradzić, zresztą warto sprawdzić na www.MBM.org.pl w razie pytań jesteśmy do dyspozycji :)

Zgłoś | Cytuj | Link

18 czerwca 2018, 12:32

Wybór balustrady to nie lada wyzwanie dlatego warto trochę dłużej się nad tym zastanowić. Mogę zaproponować Ci sklep chrom system który oferuje różnego balustrady ( szklane, tarasowe, wypełnione w poziomie itp) ponieważ sam zamawiałem od nich 2 lata temu i jestem bardzo zadowolony. Balustrada co prawda ma już 2 lata ale wygląda tak jakby była montowana wczoraj ;). Stal nierdzewna jest idealnym rozwiązaniem i nie wyobrażam sobie innego materiału na balkonie.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 czerwca 2018, 15:40

Balustradę balkonową ze stali nierdzewnej sprowadziłem bezpośrednio z zakładu www.pphumetalmix.pl gdzie znają się na rzeczy i są w stanie terminowo zrealizować zlecenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• panele na schody Liczba postów: 19 Grupa: Schody i ba... panele z kapinosami z litego drewna. Ciekawe jak jest róznica w cenie pomiędzy tym rozwiązaniem a całym trepem z litego drewna. Czy w ogóle opłaca się takie kom...
  • Nowoczesne meble na wymiar Liczba postów: 5 Grupa: Schody i ba... Ja mam bardzo ładne meble. Z tych mebli jestem zadowolony. ____________________________ ________________ nowe mieszkania lublin
  • HOLOWANIE Liczba postów: 7 Grupa: Schody i ba... Interesuje mnie holowanie samochodu z Austrii do Polski. Czy możecie polecić sprawdzoną firmę z tej branży? W Internecie znalazłam firmę P.P.H.U. Baścik. Czy kt...
  • guma na schody wejsciowe!!! Liczba postów: 6 Grupa: Schody i ba... Dokładnie tak, Taśma Antypoślizgowa jest chyba najestetyczniejszym rozwiązaniem, poza tym niedrogim a przede wszystkim funkcjonalnym.
  • płytki na schody wewnętrzne Liczba postów: 73 Grupa: Schody i ba... Jeżeli chodzi o schody zewnętrze, moim zdaniem jakieś porowate płytki będą jak najbardziej ok. Wewnątrz domu czy mieszkania jednak chętniej widziałabym np. tego...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19486 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 526

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >