offline ![]() CezarFx kierownik
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Borynka majster
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: jowi1984s praktykant |
|
| |
offline ![]() comraden praktykant
![]() |
A jakie polecilibyście oświetlenie do salonu? Salon jest raczej w jasnej tonacji. I nie wiem czy nie przydałoby sie go trochke przyciemnić... |
| |
offline ![]() camatin praktykant
![]() |
Hej a ja mam pytanie jakie lampy polecalibyście zainstalować jako pokój dziecięcy oświetlenie? Coś co spodoba się 12 latkowi najlepiej |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Wojciech_Maslowski majster
![]() |
Ledwówki będą pasować. Ja z kolei chcę kupić łóżka dziecięce. Co o nich myślicie? |
| |
offline ![]() domartstyl.eu doświadczony
![]() |
Jeżeli chcecie ozdobić wnętrze w ciekawy sposób, polecam
wykorzystanie pikowanych ścian. Takie wezgłowia można
zamontować na drzwiach lub ścianie. Doskonały pomysł na
ożywienie wnętrza. |
| |
offline ![]() eder fachowiec
![]() |
Sprawdźcie ofertę domen internetowych na https://domeny.pl/. Według mnie firma bardzo dobra, więc oferta zainteresować może również i was. |
|
Barwy rozświetlające wnętrze
«
Powrót do artykułu: Barwy rozświetlające wnętrze | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Idealnie zaaranżowany przedpokój wizytówką domu Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, płytki klinkierowe to świetny sposób na podkreślenie charakteru wnętrza i dodanie mu wyjątkowego stylu. W salonie mogą stanowić efektowne tło....
- Naturalne drewno ociepla aranżację wnętrza Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, płytki klinkierowe to doskonała alternatywa dla farb i tapet, która gwarantuje długowieczność i łatwość utrzymania w czystości. Ich trwałość i...
- Plecionki z naturalnych materiałów wikliny, rattan... Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, płytki klinkierowe to doskonałe rozwiązanie do dekoracji wnętrz, które łączy trwałość z estetyką. Dzięki różnorodnym kolekcjom i bogatemu wzor...
- Ściany w granacie - pomysł na eleganckie i wysubl... Liczba postów: 8 Grupa: Wnętrza Fajnym rozwiązaniem są płyty MPB - można je zamocować na stelażu w praktycznie dowolnej formie. czy to na całą ścianę czy tylko na część ala działówka. Nowoczes...
- Ciekawa aranżacja wnętrz Liczba postów: 226 Grupa: Wnętrza Gdzie umieścić takie poręcze do ćwiczeń - https://hop-sport.pl/porecze-do-cwiczen, jeśli nie mam specjalnego pomieszczenia na to? Po prostu sypialnia? Bo w poko...