Dobre jakościowo instalacje sanitarne sprzedaje Swatt. Na stronie swatt.pl w kategorii – technika sanitarna są konkretnie opisane poszczególne produkty. Zaopatruję się u nich już od pół roku i sobie chwalę. Kontakt jest bezproblemowy, jak trzeba się skonsultować w kwestii montażu to nie ma problemu.
Gość: jarek655 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: bogdan654 praktykant |
Aktualnie sporą część zamówień dla firmy robię w hurtowni Swatt (strona ze sprzedażą online -swatt.pl). Mają w dobrym standardzie baterie łazienkowe, czy kuchenne, do tego węże w stalowym oplocie, drążki natryskowe, czy same zlewozmywaki też w dobrej klasie za nieprzesadzone pieniądze. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: bonko7858 praktykant |
Od jesieni zamawiam rzeczy pod instalacje głównie przez stronę swatt.pl. To hurtownia internetowa, ale handlują też detalicznie. Szybka wysyłka, produkty są sumiennie opakowane. Jak kupowałem zlewozmywaki, czy natryski to się bałem że po drodze mi jakoś ucierpią, ale dotarły w stanie idealnym, opakowane tak że wybuch atomówki powinny też przetrzymać. |
| |
Gość: wik75 praktykant |
|
| |
offline Laminadar.com majster
|
|
Ten post był edytowany przez Laminadar.com dnia: 5 kwietnia 2018, 12:28 | |
| |
Reklamy Google | |
offline edziak doświadczony
|
|
| |
Gość: likka praktykant |
|
| |
offline Sotbe inżynier
|
W przypadku kiedy rozglądacie się za wyborem ładnych i dobrze wykonanych propozycji w zakresie wyboru baterii kuchennych to serdecznie zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszego sklepu Sotbe - https://sklep.sotbe.com/ w przypadku których można liczyć na wysoki standard, doświadczenie oraz aż 5 letnią gwarancją jakości! |
| |
Gość: agawwa praktykant |
|
| |
offline zorrka doświadczony
|
|
|