Baterie kuchenne: jakie baterie wybrać do kuchni

« Powrót do artykułu: Baterie kuchenne: jakie baterie wybrać... | « Powrót do grupy: Wnętrza

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

17 marca 2017, 09:06

Zgadzam sie: good 0 bad

Dobre jakościowo instalacje sanitarne sprzedaje Swatt. Na stronie swatt.pl w kategorii – technika sanitarna są konkretnie opisane poszczególne produkty. Zaopatruję się u nich już od pół roku i sobie chwalę. Kontakt jest bezproblemowy, jak trzeba się skonsultować w kwestii montażu to nie ma problemu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 kwietnia 2017, 21:28

Aktualnie sporą część zamówień dla firmy robię w hurtowni Swatt (strona ze sprzedażą online -swatt.pl). Mają w dobrym standardzie baterie łazienkowe, czy kuchenne, do tego węże w stalowym oplocie, drążki natryskowe, czy same zlewozmywaki też w dobrej klasie za nieprzesadzone pieniądze.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 maja 2017, 11:31

Od jesieni zamawiam rzeczy pod instalacje głównie przez stronę swatt.pl. To hurtownia internetowa, ale handlują też detalicznie. Szybka wysyłka, produkty są sumiennie opakowane. Jak kupowałem zlewozmywaki, czy natryski to się bałem że po drodze mi jakoś ucierpią, ale dotarły w stanie idealnym, opakowane tak że wybuch atomówki powinny też przetrzymać.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 marca 2018, 16:53

ja osobiście kupowałam baterię wannową retro u www.armaret.pl i mają świetną jakość!

Zgłoś | Cytuj | Link

5 kwietnia 2018, 12:27

Najlepiej wybrać o prostu taką baterię która nam się podoba oraz która długo i bezawaryjnie nam posłuży, pytanie jaki budżet jesteś w stanie przeznaczyć na ten cel? Podaj szczegóły.

www.Laminadar.com

Ten post był edytowany przez Laminadar.com dnia: 5 kwietnia 2018, 12:28
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 lipca 2020, 20:03

My mamy baterię z Sotbe, porządne baterie mają w ofercie i kuchenne i łazienkowe. No i nowoczesne, akurat pod styl skandynawski

Zgłoś | Cytuj | Link

25 kwietnia 2021, 20:14

Ostatnio kupowałam na internecie baterię marki Sotbe. Nie dosć, że nowoczesna, fajnie sie prezentuje ale i rzeczywiście solidna

Zgłoś | Cytuj | Link

18 czerwca 2021, 07:28

W przypadku kiedy rozglądacie się za wyborem ładnych i dobrze wykonanych propozycji w zakresie wyboru baterii kuchennych to serdecznie zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszego sklepu Sotbe - https://sklep.sotbe.com/ w przypadku których można liczyć na wysoki standard, doświadczenie oraz aż 5 letnią gwarancją jakości!

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lutego 2022, 11:33

Zdecydowanie jak dobra bateria kuchenna czy łazienkowa to marki SOtbe

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lipca 2022, 23:44

Sotbe ma dobre baterie w ofercie, u nas bateria tej marki. Solidna , nowoczesna, polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19405 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 412

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >