Cześć. Znacie może jakiś sprawdzony sklep z bateriami łazienkowymi? Ja właśnie poszukuję czegoś sprawdzonego... Tutaj są np. wiarygodne opinie o jednym ze sklepów. Co o tym sądzicie? jest to Waszym zdaniem warte uwagi?
offline theon praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline andykc majster
|
Na przykład takie baterie łazienkowe można spokojnie kupić w REA, spoko wybór, naprawdę spory |
Ten post był edytowany przez andykc dnia: 24 maja 2016, 09:58 | |
| |
Reklamy Google | |
offline Sarge fachowiec
|
Poszukaj sobie w Silla jak wpiszesz w wyszukiwarkę to Ci powinno znaleźć ich sklep. Oczywiście jeśli szukasz czegoś dobrego, w fajnej cenie, a przy okazji bardzo nowoczesnego designu mi się bardzo podobają ich baterie. Zresztą nie tylko bo mają też ciekawe panele prysznicowe. Ogólnie marka bardzo nowoczesna. |
| |
Gość: margo65 praktykant |
Hm, wiesz co jest dobrze prowadzony sklep z rzeczami do łazienki na stronie sanitbuy.pl. To jest w ogóle jeden z pierwszych internetowych sklepów z takimi akcesoriami w Polsce. Sam pamiętam, że pierwsze zakupy to robiłem u nich jeszcze jak syn do komunii miał przystąpić, a to było na pewno przed 2010 rokiem. Z takich nowszych zakupów to wymieniałem baterie te przy wannie – szybko dostarczyli, mieli odpowiedni model i rozmiar. |
| |
offline Zmigi inżynier
|
Przy remoncie łazienki mogą Ci się przydać też tego rodzaju uchwyty: https://www.ole.pl/category/uchwyty-na-papier -toaletowy W sumie to drobiazg ale dosyć praktyczny. |
| |
Reklamy Google |