Ja polecam zestaw prysznicowy Natura fińskiego producenta Oras. W skład wchodzi drążek natrysku z regulowanym rozstawem uchwytów mocujących go do ściany, prysznic z funkcją normalnego wypływu wody i funkcją eko, uchwyt ścienny na rączkę natrysku, jeśli chcemy np. umieścić prysznic na niższym poziomie, pojemnik na mydło lub inne kosmetyki, czy przybory do mycia, uchwyt hakowy np. na myjkę. Prysznic jest dobrym rozwiązaniem dla wszystkich, którzy zwracają uwagę na ekologię i oszczędzanie wody. W przypadku prysznicu Natura jest to o tyle wygodne, że wystarczy włączyć mały ekoprzycisk umieszczony na rączce prysznica aby zmniejszyć przepływ wody o 50%. Jak dokładnie działa prysznic, pokazuje poniższy filmik http://www.youtube.com/watch?v=i-sh8GJaFK8
offline Peterson_56 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: sap praktykant |
Z tym mniejszym zużyciem jednouchwytowej to chyba przy
optymistycznym założeniu, że wszyscy domownicy będą
przekręcać uchwyt na maksa wtedy kiedy będą potrzebować
tylko wody zimnej. Z doświadczenia wiem, że z reguły
używa się pozycji gdzieś po środku, przez co płacimy za
wodę ciepłą, gdy spokojnie wystarczyłaby woda zimna, bo
nikomu się nie chce uchwytu na zimną przestawić. Odkąd w
kuchni wróciłem do klasycznej wersji z dwoma uchwytami,
rachunki spadły mi o połowę. Może to kwestia
dyscypliny. |
| |
Reklamy Google | |
offline eder fachowiec
|
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 31 maja 2016, 15:52 | |
| |
Gość: bogdan654 praktykant |
Dużo zamówień mam na koncie od hurtowni Swatt -swatt.pl. Oni zajmują się szeroko pojętymi instalacjami, w tym sprzedają rzeczy pod sanitariat. Zwłaszcza baterie łazienkowe się tutaj opłacają – dobrej jakości tworzywo, modny design, a kosztuje to po naliczeniu rabatu dużo taniej niż w innych hurtowniach. |
|