Dużo towaru ma hurtownia Swatt. Kontakt do nich jest na stronie swatt.pl. Ostatnio głównie tutaj się zaopatruję w instalacje pod systemy sanitarne i nie narzekam. Wysyłkę robią szybko, mają dość korzystne ceny zwłaszcza jeśli zestawić je z jakością baterii, czy przyłączeń która rzeczywiście jest tutaj zgodna z najnowszymi standardami i też trendami estetycznymi. Doradzają, odpisują na maile, myślę, że warto u nich zerknąć.
Gość: mirek557 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: bonko7858 praktykant |
Opłaca mi się zamawiać systemy do instalacji sanitarnych z hurtowni Swatt. Raz że mają duży wybór, a dwa, że są to rzeczy dobrej jakości, atestowane, z wytrzymałych materiałów które gwarantują odpowiednio długą trwałość. Ja tez jako instalator nie chcę, żeby mnie klienci szybko do jakiś poprawek wzywali więc staram się wybierać części w lepszym standardzie i takie właśnie tutaj mają. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: wik82 praktykant |
|
| |
offline Laminadar.com majster
|
|
| |
Gość: laura71 praktykant |
Możecie też tutaj https://www.completo.pl/pol_m_Kuchnia_Baterie -kuchenne-174.html się rozejrzeć za odpowiednią baterią do kuchni. Musi ona pasować nie tylko do zlewu, ale również do całej aranżacji pomieszczenia. Wszystko musi ze sobą idealnie współgrać. |
| |
Reklamy Google |