Baza Specjalistow - Geodeci /Architekci /Projektanci

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

16 lutego 2008, 16:52

Zgadzam sie: good 0 bad

witam,

mam ogromna prosbe do wszystkich odwiedzajacych to forum. Ze swojego doswiadczenia na pewno zostalo wam wiele kontaktow do wykonawcow takich jak gedeci, architekci, projektanci ogrodow czy kierownicy budowy.

czasem jest bardzo ciezko znalezc dobrego fachowca i ludzie spedzaja setki godzin na poszukiwaniach, żeby nie wpasc potem na problemy.

probujemy wlasnie stworzyc baze sprawdzonych i zaufanych fachowcow. Czy moglibyscie nam przeslac jakies namiary, które posiadacie?

można to zrobic na stronie: http://www.specportal.pl/articles/show/?id=6
lub
bezposrednio na maila info@specportal.pl

Wszelkie opinie o wykonanej pracy stanowia najwyzsze dobro dla nasJ

pozdr
Specportal.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dekorator wnętrz Liczba postów: 135 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie modernizację systemu grzewczego, gorąco polecam ogrzewanie podłogowe. To rozwiązanie jest niezwykle komfortowe – ciepło równomiernie rozchodzi....
  • Własna firma Liczba postów: 286 Grupa: Firmy budow... Jeżeli są tutaj osoby, które mają problemy związane ze swoją firmą, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie firmę DEBERG - zadłużona spółka co grozi....
  • Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 8 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...
  • Dezynfekcja Dezynsekcja Deratyzacja Liczba postów: 143 Grupa: Firmy budow... Fajny wątek . Naprawdę bardzo dużo się dowiedziałem. ________________________ _______________________ audyt wewnętrzny w jednostkach sektora finansów publicznyc...
  • atrakcje na imprezę Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie imprezę i szukacie czegoś, co zrobi wrażenie na gościach, to fotobudka będzie strzałem w dziesiątkę! Miałam ją na swoim przyjęciu urodzinowym i...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 171

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >