Jeżeli będziecie chcieli wykonać dylatację w takiej posadce to polecam wam zgłosić się do www.dmvplus.pl Zajmują się sprzedażą materiałów do posadzek przemysłowych. Mają dobre jakościowo produkty i niezłe ceny.
Gość: freddy praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: kuliad praktykant |
Trzeba pamiętać o dobrym materiale na posadzkę. Zmówiłem posadzkę do mojej hali magazynowej w firmie www.chemex.pila.pl. Praca przebiegała sprawnie, dokładnie i bez opóźnień. Efekt jest doskonały. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Andrzej2929 praktykant |
Teraz coraz więcej osób decyduje się właśnie na takie betonowe posadzki w domu. Takie jak tutaj http://www.techniart.pl/. Takie posadzki są z wykorzystaniem kolorowego kruszywa kwarcowego, więc mogą wyglądać mega ciekawie. No jak ktoś lubi surowe wykończenia, to nie dość że to tania opcja to jeszcze wygląda naprawdę stylowo. |
| |
Gość: tomix praktykant |
Nie głupie. A masz już wybranego dostawcę betonu? Jednak byłoby dobrze, gdybyś wybrał coś w faktycznie wysokiej jakości. Podłoga powinna służyć przez jak najdłuższy czas. Polecam Ci grodziski www.stambet-bud.pl , których jakość miała okazję sprawdzić się przy budowie mojego domu! |
| |
Gość: kertos praktykant |
Taką betonową posadzkę trzeba odpowiednio zaimpregnować. Wykonywaniem impregnacji betonu zajmuje się firma www.floordream.pl i polecam wam się do nich zgłosić. Sam korzystałem z ich usług i mogę potwierdzić ich pełen profesjonalizm. |
| |
Reklamy Google | |
offline rafik5454 praktykant
|
|
| |
Gość: Essay Writer Review praktykant |
|
| |
Gość: Third Grade Homework praktykant |
|
| |