Zgadzam się z tym. Dobra balustrada świetnie dopełnia dom. Jest trwała i przede wszystkim komponuje się z budynkiem. U mnie trochę bardziej klasyczny projekt od http://www.szyma-metalex.pl, ale wydaje mi się, że wciąż gustowny i wart uwagi. Sprawdza się świetnie i dzieciaki są bezpieczne.
Gość: Mikołaj33 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: MarekGradek praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: KarolKo praktykant |
Prawda, wyglad balustrady jak i jej bezpieczenstwo wiele wnosza w nasze domostwa. Ja zdecydowalem sie na samodzielny montaz i zamowilem elementy i słupki do balustrad na gigastal.pl. Musze przyznac, ze montaz okazal sie wyjatkowo nieskomplikowany, a przynajmniej mam pewnosc, ze zrobilem to dokladnie i bezpiecznie :) |
| |
offline boxon fachowiec
|
|
| |
offline KamilDrogowski kierownik
|
Bardzo fajne tez są balustrady kute z fajna
metaloplastyką:) |
| |
Reklamy Google | |
offline BiPiBruk majster
|
|
| |
Gość: poco praktykant |
|
| |
Gość: poco praktykant |
|
| |
Gość: bytu praktykant |
Bardzo dobre balustrady robią w www.mieczyslawpokoj.pl Ich balustrady są solidne i przyciągają oko. Zajmują się produkcją balustrad, poręczy i innych metalowych konstrukcji i mają prawdziwy fach w ręku. Korzystałem z ich usług i polecam ich również wam. |
| |
offline JanuJanu fachowiec
|
W przypadku produkcji takich balustrad, potrzeba jeszcze speca od galwanizacji by j zabezpieczyć. My korzystaliśmy z tych usług u www.elbit.krakow.pl. Szczerze mogę polecić, bo galwanizacje wykonali tak jak się należy. |
|