Bezpłetne szkolenie - Projektowanie i pozycjonowanie stron www

« Powrót do grupy: Szkolenia i kursy

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

24 września 2013, 08:31

Zgadzam sie: good 0 bad

Zapraszamy osoby zatrudnione w branżach: budownictwo, informatyka, turystyka, logistyka, ochrona środowiska z terenu woj. lubelskiego, do wzięcia udziału bezpłatnych szkoleniach.

W ramach szkolenia PROJEKTOWANIE I POZYCJONOWANIE STRON WWW Uczestnicy poznają następujące zagadnienia:

-Język XHTML i CSS
-Przetwarzanie grafiki na potrzeby www
-Język Javascript
-Photoshop
-Rozwiązania CSM
-Pozycjonowanie stron

Więcej informacji na stronie projektu: www.itmicro.consultor.pl
Tel. 81 745 41 91 kom. 883 331 416

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 sierpnia 2014, 09:56

Nie da się tak łatwo nauczyć pozycjonować samemu... Szczególnie,że jeśli robi się to nieumiejętnie strona może nieźle polecieć. Jeśli źle linkujemy to złapiemy bana a nie jest to nam do niczego potrzebne...
Tak więc jestem zdania,że lepiej byłoby już zaufać profesjonalnej firmie .
Zerknijcie sobie tutaj:
http://www.apogeum-seo.pl/ - jest to dość dobra firma pozycjonująca, zawsze można zapytać ich o darmową wycenę.Sam korzystam z ich usług.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 listopada 2014, 20:54

Zajrzyj na www.vectorsoft.pl. Oferują świetny program – BricsCAD. Oferuje takie same możliwości jak każdy inny tego typu program, ale jest w konkurencyjnej cenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 stycznia 2015, 12:04

Najlepiej zlecić takie usługi firmie takiej jak http://seo-www.pl/. Firma oferuje profesjonalne pozycjonowanie stron, roczny abonament na pozycjonowanie z płatnością za efekty oraz możliwość generowania raportów oraz śledzenia postępów pozycjonowania i naliczania kosztów za usługę.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 kwietnia 2015, 19:46

Samodzielne pozycjonowanie może przynieść więcej szkody niż pożytku. Lepiej wszelkie działania związane z e-marketingiem, takie jak np. kampanie adwords zlecić profesjonalnej firmie - choćby http://agencja-msweb.com.pl/adwords.html . Taka firma wie co robi i jak przełożyć wydatki na adwords, na konwersję. Pomoże także w innych działaniach e-marketingowych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 marca 2016, 10:38

Ja uważam, że oferta dostępna w skuteczni.pl jest naprawdę godna poleceni. Jeśli ktoś z was szuka takiej oferty to myślę, że oferta tej firmy może się wam przydać.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 maja 2017, 22:58

Przy okazji tematu o pozycjonowaniu stron www, warto wskazać także na
http://www.premesso.pl/pozycjonowanie-wielun. html z Wielunia. Może ktoś będzie zainteresowany ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2019, 11:18

Polecam www.granker.pl, jestem bardzo zadowolona z efektów pracy.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 października 2021, 18:39

Widzę, że dobrze znacie Języki obce i ciekawi mnie gdzie i jak wam się udało nauczyć tych języków obcych? Po prostu od dłuższego czasu staram się znaleźć nauczyciela na stronie preply.com, ale nic nie wychodzi, wszyscy spotykają nauczycieli, którzy nie grzebią w swoim biznesie. Chciałbym również nauczyć się języka programowania, ale w tym celu musisz znać przynajmniej język angielski.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 listopada 2021, 14:31

Sama z chęcią skorzystałabym z takiego szkolenia.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Bezpłatne szkolenia- Zarządzanie projektami z wyko... Liczba postów: 2 Grupa: Szkolenia i... W kontekście ciągłego postępu technologicznego, nauka o nowych technologiach staje się niezbędna dla wszystkich pracowników. Szkolenia z najnowszych technologii...
  • BHP Liczba postów: 127 Grupa: Szkolenia i... Jak najbardziej warto stawiać na profesjonalistów w zakresie prowadzonych szkoleń BHP dla swoich pracowników. Dlatego też polecam sprawdzić ofertę firmy Inżynie...
  • Bezpłatne szkolenia Liczba postów: 28 Grupa: Szkolenia i... Efektywne zarządzanie zespołem wymaga zarówno kompetencji miękkich, jak i twardych. Firma oferuje kursy menedżerskie, które koncentrują się na obu aspektach, pr...
  • Szkolenia AutoCAD Liczba postów: 12 Grupa: Szkolenia i... ZWCAD jest idealny dla tych, którzy szukają tańszej, ale kompleksowej alternatywy dla tradycyjnych rozwiązań CAD. Dzięki przystępnej cenie, wsparciu technicznem...
  • Szkolenia BHP Opole Liczba postów: 18 Grupa: Szkolenia i... Wybierając firmę do szkoleń BHP, warto postawić na doświadczenie i solidność. Z tego, co dowiedziałem się, firma Proactive BHP z Łodzi spełnia te kryteria. Mają...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 338

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >