Zapraszamy osoby zatrudnione w branżach: budownictwo,
informatyka, turystyka, logistyka, ochrona środowiska z
terenu woj. lubelskiego, do wzięcia udziału bezpłatnych
szkoleniach.
W ramach szkolenia PROJEKTOWANIE I POZYCJONOWANIE STRON WWW
Uczestnicy poznają następujące zagadnienia:
-Język XHTML i CSS
-Przetwarzanie grafiki na potrzeby www
-Język Javascript
-Photoshop
-Rozwiązania CSM
-Pozycjonowanie stron
Więcej informacji na stronie projektu:
www.itmicro.consultor.pl
Tel. 81 745 41 91 kom. 883 331 416
offline CONSULTOR praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline majkale fachowiec
|
Nie da się tak łatwo nauczyć pozycjonować samemu...
Szczególnie,że jeśli robi się to nieumiejętnie strona
może nieźle polecieć. Jeśli źle linkujemy to złapiemy
bana a nie jest to nam do niczego potrzebne... |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Xader praktykant |
|
| |
Gość: werq praktykant |
Najlepiej zlecić takie usługi firmie takiej jak http://seo-www.pl/. Firma oferuje profesjonalne pozycjonowanie stron, roczny abonament na pozycjonowanie z płatnością za efekty oraz możliwość generowania raportów oraz śledzenia postępów pozycjonowania i naliczania kosztów za usługę. |
| |
offline wiola438 majster
|
Samodzielne pozycjonowanie może przynieść więcej szkody niż pożytku. Lepiej wszelkie działania związane z e-marketingiem, takie jak np. kampanie adwords zlecić profesjonalnej firmie - choćby http://agencja-msweb.com.pl/adwords.html . Taka firma wie co robi i jak przełożyć wydatki na adwords, na konwersję. Pomoże także w innych działaniach e-marketingowych. |
| |
Reklamy Google | |
offline eder fachowiec
|
Ja uważam, że oferta dostępna w skuteczni.pl jest naprawdę godna poleceni. Jeśli ktoś z was szuka takiej oferty to myślę, że oferta tej firmy może się wam przydać. |
| |
offline trzykroki inżynier
|
Przy okazji tematu o pozycjonowaniu stron www, warto
wskazać także na |
| |
offline Klara75 doświadczony
|
|
| |
offline pvpzonevc praktykant
|
Widzę, że dobrze znacie Języki obce i ciekawi mnie gdzie i jak wam się udało nauczyć tych języków obcych? Po prostu od dłuższego czasu staram się znaleźć nauczyciela na stronie preply.com, ale nic nie wychodzi, wszyscy spotykają nauczycieli, którzy nie grzebią w swoim biznesie. Chciałbym również nauczyć się języka programowania, ale w tym celu musisz znać przynajmniej język angielski. |
| |
Konto usunięte praktykant |
|
|