offline ![]() dorotka60 inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: małgorzata886 praktykant |
bardzo ładne są janse wnętrza mi się zawsze podobały, super to wygląda myślę, ze do sypialni ciekawie by wyglądało. Jja ogólnie planuje zrobic obie jasna sypialnie w przyszłym roku, muszę wyminieć wszystko, bo juz przydałby się remont. Jasna syialnia będzie dużo lepsza, bo teraz mam ciemną strasznie ze względu na podłogę, ale niedługo wymienie stare panele na podłoge drewnianą i postawie na cos jasngo z ArtCore bo taki odcień biało/szary wpadł mi w oko i wydaje mi się, ze dobrze to bedzie wyglądać. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() marcelina12 doświadczony
![]() |
|
|
Biel w pokoju dziecięcym
«
Powrót do artykułu: Biel w pokoju dziecięcym | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Skóra czy tkanina – który rodzaj obicia narożnik... Liczba postów: 5 Grupa: Wnętrza Długo walczyłam z trądzikiem i przebarwieniami, testowałam wszystko: kosmetyki, zabiegi, diety itd. Efekty były różne, ale dopiero po konsultacji w Soft Skin -....
- Dobrze dobrana szafka pod telewizor Liczba postów: 5 Grupa: Wnętrza Na tej stronie https://www.kler.eu/pl/c/typ-produktu_sz afka-rtv można znaleźć eleganckie szafki RTV, które pasują zarówno do klasycznych, jak i nowoczesnych wnę...
- Jak zaaranżować kuchnię w wiejsko sielskim klimaci... Liczba postów: 10 Grupa: Wnętrza Ten klimat ma w sobie coś naprawdę przytulnego i ciepłego. Zgadzam się, że naturalne materiały, takie jak drewno i kamień, są kluczowe dla stworzenia tego rodza...
- Czy odkurzacze pionowe sprzyjają w sprzątaniu? Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza Mam w domu chyba każdy możliwy rodzaj odkurzaczy zwykły tradycyjny, pionowy, duży piorący ale żaden z nich nie umywa się do robota sprzątającego. Mam już drugie...
- Jaka powinna być nowoczesna łazienka? Liczba postów: 41 Grupa: Wnętrza Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanego mi sklepu Domino - https://sklep.dominograbowski.pl/kategor ia-produktu/oswietlenie/ z n...