offline konradkaminski134 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline czerwiecsebastian558 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline olek992 fachowiec
|
Co dokładnie wybrać? |
| |
Gość: aniśka praktykant |
Jeśli chodzi o blachę, to myślę że tutaj warto sobie zajrzeć - https://salzgitterstahlhandel.pl/produkty/bla chycienkie/blachy-goracowalcowane-w-kregach-oraz-arkuszach/< /a> |
| |
offline Piotr345 kierownik
|
Gdzie kupujecie takie blachy? Wskażcie proszę konkretne miejsca. Bardzo przydałyby mi się takie informacje. Potrzebuję szybko kupić trochę porządnej blachy. Udało mi się znaleźć ciekawą ofertę na stronie https://darko-steel.pl/blachy-grube-quatro, ale nie mam wystarczającej wiedzy, żeby zweryfikować, czy warto kupić blachę w tym miejscu. Jakie jest Wasze zdanie? |
| |
Reklamy Google | |
Gość: jasminexq7 praktykant |
|
|
Blacha trapezowa
«
Powrót do grupy: Robimy dach
Ostatnio na forum
- jaką blachę na dach wybrać Liczba postów: 221 Grupa: Robimy dach To fakt… Aktualnie Internet to źródło reklam i ciężko rozróżnić co jest prawdą, a co jedynie dobrą akcją marketingową ;) Od siebie powiem, że ja unikam na pewno...
- Deskowanie na zimę Liczba postów: 31 Grupa: Robimy dach Od razu napiszę że ekspertem nie jestem, ale zauważyłem, że na forach deskowanie to jak amen w pacierzu. Natomiast na Podkarpaciu gdzie mieszkam nikt tego nie r...
- Ocieplenie i wygłuszenie poddasza z blachodachówką... Liczba postów: 32 Grupa: Robimy dach blacha jest ok, nie ma przecieków. Moje scenariusze: 1. filia, wełna, folia, płyta 2. wełna, folia, płyta Wełna ma spełnić funkcje głównie wygłuszenia, ale i t...
- Jak policzyc powierzchnie szczytu domu Liczba postów: 3 Grupa: Robimy dach Jak obliczyć powierzchnię szczytu domu? Aby obliczyć powierzchnię szczytu domu (czyli powierzchnię trójkątnego lub trapezowego fragmentu ściany bocznej pod dac...
- Jak wykończyć dach? Liczba postów: 26 Grupa: Robimy dach Właśnie dlatego jeżeli jesteście na etapie planowania prac dachowych i wykonania go w odpowiedni sposób to jestem zdecydowanie za tym aby postawić jednak na cer...