Również jestem za wyborem dachówki tym bardziej, że jest produkowana z materiałów szeroko dostępnych na ziemi i do tego barwiona w masie co pozwala zachować piękny kolor i trwałość na długie lata ( w tym objęta jest 30 letnią gwarancją u Braas). A oprócz droższych ceramicznych są również tańsze i również dobre dachówki betonowe.
offline Eldon32 fachowiec
|
|
Ten post był edytowany przez Eldon32 dnia: 15 stycznia 2019, 11:01 | |
| |
Reklamy Google | |
offline Tomek111 fachowiec
|
A rozważałeś właśnie w ogóle wybór dachówki? Przede wszystkim masz tam pewność, że pokrycie będzie do końca życia. Teraz weszła jeszcze nowa opcja w Braas jaką jest Gwarancja Systemowa. Gdy wybierzesz dachówkę i wszystkie akcesoria Braas a dach będzie wykonany przez certyfikowanego dekarza to otrzymasz 15 lat gwarancji na te elementy i zrobią Ci naprawę zupełnie za darmo. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: aleria praktykant |
Jeżeli mieszkacie w okolicach Bydgoszczy to skontaktujcie się z firmą http://www.sestal.pl/ Od nich możecie zakupić blachę trapezową w bardzo korzystnej cenie. Sam kupowałem od nich blachę trapezową i jestem zadowolony z jej jakości oraz ceny. |
| |
offline Bordon44 fachowiec
|
Warto do tego tematu podejść racjonalnie, jeżeli chodzi o nowy dach zastanawiałbym się również nad dachówką ceramiczną od Braas w ofercie którego znajdziesz również wszystkie potrzebne akcesoria, a dzięki temu możesz załapać się na dodatkową Gwarancję Systemową, która trwa przez 15 lat i obejmuje każdy element dachu. Warto dokładnie się z tym zapoznać. |
| |
Gość: lempisertinakolis praktykant |
Jeżeli rozglądacie się za firmą, która zajmuje się obróbką i montażem blach to skontaktujcie się z www.allts.pl Sam korzystałem z ich usług i mogę potwierdzić ich pełen profesjonalizm. Firma ta ma swoją siedzibę pod Trójmiastem. |
| |
Reklamy Google | |
offline flaming doświadczony
|
Blachy aluminiowe najlepiej kupić w hurtowni, przy większej ilości na budowę idzie sporo zaoszczędzić. My kupiliśmy tutaj: http://www.pkmet.pl/oferta-handlowa/blachy-al uminiowe.html |
| |
|
|
| |
offline Bordon44 fachowiec
|
|
| |
|
Akurat w przypadku Braas nie ma się o co obawiać. W ofercie mają wszystkie potrzebne akcesoria do wykonania dachu nie tylko w przypadku dachówki, ale również blachodachówki panelowej jak Decra oraz Quadro. Wszystko na odpowiednim poziomie i co najważniejsze z terminowymi dostawami materiałów bo na tym także nam zależało. |
|