Blacha trapezowa

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸

5 lipca 2019, 10:36

Zgadzam sie: good 0 bad

custom assignment help

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 lipca 2019, 09:36

Jeśli jest to dach na który potrzebujesz lekkiego pokrycia to jak najbardziej warto pomyśleć nad blachodachówką panelową. Natomiast ja poszedłbym jednak w stronę dachówki ceramicznej o profilu płaskim jak Turmalin, czy Smaragd, dzięki czemu będziesz miał piękne i jednocześnie trwałe pokrycie dachowe na lata z dobrymi warunkami gwarancyjnymi od Braas i izolacją przed utratą ciepła.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 lipca 2019, 09:36

cost of tadalafil

Zgłoś | Cytuj | Link

30 lipca 2019, 09:38

vardenafil tretinoin cream buy buy online doxycycline buspirone 5 mg where can i buy lasix online advair generic

Zgłoś | Cytuj | Link

30 lipca 2019, 09:40

quick loans online

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 sierpnia 2019, 13:53

Turmalin ceramiczny to jedna z najpiękniejszych dachówek płaskich jakie widziałem. W końcu wysoka jakość barwienia, wykończenia krawędzi i bardzo niska porowatość dzięki czemu nie ma mowy o porastaniu czy wsiąkaniu wody w jej powierzchnię, ale warto tez zwrócić uwagę na dachówki betonowe w technologii trójwarstwowej Cisar.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 września 2019, 00:58

Porządny dach to nie samo pokrycie dachowe, ale również odpowiednie akcesoria dachowe i dobrane izolacje, dlatego z własnego doświadczenia mogę polecić Ci żebyś zwrócił uwagę na propozycje od Braas u którego możesz kupić fachowy dach z jednej ręki i do tego skorzystać z usług ich wykwalifikowanych certyfikowanych dekarzy.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 grudnia 2019, 23:32

Tutaj jak najbardziej propozycja blachodachówki panelowej Braas jest na miejscu. Przede wszystkim ze względu na świetną cenę, jakość i piękny design z możliwością doboru koloru bo występują aż w 4. Moja siostra postawiła tutaj na model Quadro o profilu płaskim.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 grudnia 2019, 23:32

buy retin a 05 online

Zgłoś | Cytuj | Link

2 stycznia 2020, 09:51

Ja mam dobrą opinię odnośnie Braas i to już od wielu lat, ponieważ jest to producent który zadbał o najwyższą jakość wykonania, szeroki wybór modeli, kolorów i co ważne cenowo również wychodzi to w porządku.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dach cieknie przy komimie, Czym uszczelnić? Liczba postów: 11 Grupa: Robimy dach Poradźcie proszę, czym można uszczelnić dach z blachy trapezowej bo zaczął cieknąć w okolicach kominów. Jak to można załatać? Silikonem (ale czy kwas octowy zaw...
  • Dach plaski - wady Liczba postów: 37 Grupa: Robimy dach A jaki Tobie się podoba? Nie myśl, co chce projektować architekt, tylko co ty chcesz mieć. Ja przez 5 lat marzyłam o plaskim dachu, ale gdy już zaczęłam konkret...
  • Z czego dach? Liczba postów: 283 Grupa: Robimy dach Zastanawiasz się, jak dbać o dach? Odwiedź https://poradnikbudowlany.eu/dlaczego-re gularne-czyszczenie-dachu-jest-kluczowe- do-utrzymania-trwalosci-pokrycia i do...
  • Jaki dach jest najtrwalszy? Liczba postów: 306 Grupa: Robimy dach Jak dla mnie ciężko stwierdzić, każdy typ dachu ma swoje zalety i wady, a trwałość tak naprawdę zależeć będzie od materiałów i od wykonania.
  • Jak policzyc powierzchnie szczytu domu Liczba postów: 8 Grupa: Robimy dach Jak obliczyć powierzchnię szczytu domu? Aby obliczyć powierzchnię szczytu domu (czyli powierzchnię trójkątnego lub trapezowego fragmentu ściany bocznej pod dac...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 551

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >