Blacha trapezowa-pomocy

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

15 stycznia 2019, 11:00

Zgadzam sie: good 0 bad

Również jestem za wyborem dachówki tym bardziej, że jest produkowana z materiałów szeroko dostępnych na ziemi i do tego barwiona w masie co pozwala zachować piękny kolor i trwałość na długie lata ( w tym objęta jest 30 letnią gwarancją u Braas). A oprócz droższych ceramicznych są również tańsze i również dobre dachówki betonowe.

Ten post był edytowany przez Eldon32 dnia: 15 stycznia 2019, 11:01
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 stycznia 2019, 21:56

A rozważałeś właśnie w ogóle wybór dachówki? Przede wszystkim masz tam pewność, że pokrycie będzie do końca życia. Teraz weszła jeszcze nowa opcja w Braas jaką jest Gwarancja Systemowa. Gdy wybierzesz dachówkę i wszystkie akcesoria Braas a dach będzie wykonany przez certyfikowanego dekarza to otrzymasz 15 lat gwarancji na te elementy i zrobią Ci naprawę zupełnie za darmo.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lutego 2019, 11:49

Jeżeli mieszkacie w okolicach Bydgoszczy to skontaktujcie się z firmą http://www.sestal.pl/ Od nich możecie zakupić blachę trapezową w bardzo korzystnej cenie. Sam kupowałem od nich blachę trapezową i jestem zadowolony z jej jakości oraz ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lutego 2019, 21:27

Warto do tego tematu podejść racjonalnie, jeżeli chodzi o nowy dach zastanawiałbym się również nad dachówką ceramiczną od Braas w ofercie którego znajdziesz również wszystkie potrzebne akcesoria, a dzięki temu możesz załapać się na dodatkową Gwarancję Systemową, która trwa przez 15 lat i obejmuje każdy element dachu. Warto dokładnie się z tym zapoznać.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lutego 2019, 11:24

Jeżeli rozglądacie się za firmą, która zajmuje się obróbką i montażem blach to skontaktujcie się z www.allts.pl Sam korzystałem z ich usług i mogę potwierdzić ich pełen profesjonalizm. Firma ta ma swoją siedzibę pod Trójmiastem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lutego 2019, 11:55

Blachy aluminiowe najlepiej kupić w hurtowni, przy większej ilości na budowę idzie sporo zaoszczędzić. My kupiliśmy tutaj: http://www.pkmet.pl/oferta-handlowa/blachy-al uminiowe.html

Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2019, 16:25

Zamiast tego lepiej postawić na piękną blachodachówkę panelową od Braas, czyli model Decra oraz Quadro. Ta druga została stworzona na podstawie profilu płaskiego.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 maja 2019, 17:28

Ja na szczęście zdecydowałem się zainwestować w dachówkę ceramiczną i nie muszę tutaj nic zmieniać, dobrze że Braas dba o dobre warunki izolacyjne, przystępne ceny i do tego wysoką jakość wykonania dzięki czemu mam pewność, że ten dach będzie mi służył latami.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 września 2021, 12:53

Akurat w przypadku Braas nie ma się o co obawiać. W ofercie mają wszystkie potrzebne akcesoria do wykonania dachu nie tylko w przypadku dachówki, ale również blachodachówki panelowej jak Decra oraz Quadro. Wszystko na odpowiednim poziomie i co najważniejsze z terminowymi dostawami materiałów bo na tym także nam zależało.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dach cieknie przy komimie, Czym uszczelnić? Liczba postów: 10 Grupa: Robimy dach Poradźcie proszę, czym można uszczelnić dach z blachy trapezowej bo zaczął cieknąć w okolicach kominów. Jak to można załatać? Silikonem (ale czy kwas octowy zaw...
  • Dach plaski - wady Liczba postów: 37 Grupa: Robimy dach A jaki Tobie się podoba? Nie myśl, co chce projektować architekt, tylko co ty chcesz mieć. Ja przez 5 lat marzyłam o plaskim dachu, ale gdy już zaczęłam konkret...
  • Z czego dach? Liczba postów: 283 Grupa: Robimy dach Zastanawiasz się, jak dbać o dach? Odwiedź https://poradnikbudowlany.eu/dlaczego-re gularne-czyszczenie-dachu-jest-kluczowe- do-utrzymania-trwalosci-pokrycia i do...
  • Jaki dach jest najtrwalszy? Liczba postów: 306 Grupa: Robimy dach Jak dla mnie ciężko stwierdzić, każdy typ dachu ma swoje zalety i wady, a trwałość tak naprawdę zależeć będzie od materiałów i od wykonania.
  • Jak policzyc powierzchnie szczytu domu Liczba postów: 8 Grupa: Robimy dach Jak obliczyć powierzchnię szczytu domu? Aby obliczyć powierzchnię szczytu domu (czyli powierzchnię trójkątnego lub trapezowego fragmentu ściany bocznej pod dac...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 599

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >