Ja akurat jeżeli chodzi o wybór pokrycia dachowego to postawiłem na model Rubin 13V Braas, czy też stylowa nowość Classic Star 2019 i do tego mają również swoich certyfikowanych dekarzy dzięki czemu mam dach zrobiony na przysłowiową "igłę" i dostępne są na świetnej promocji House of Braas.
offline KrzysiekS kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline andrzej89 fachowiec
|
Co do pokrycia dachowego, to ja jestem zdecydowanym za dachówką i ze se swojej strony polecam zwrócić uwagę na propozycje od Braas w zakresie modeli cementowych wykonanych w technologii trójwarstwowej CISAR i dodatkowo zabezpieczone podwójną powłoka akrylową Lumino, no ale i tak ceramika zawsze będzie wygrywała ;) |
| |
Reklamy Google | |
offline Emilek43 fachowiec
|
|
| |
offline iwobar praktykant
|
Ja w prawdzie nie posiadam blachodachówki z posypką, ale z własnego doświadczenia wiem, że warto zdecydować się przede wszystkim na takie pokrycie, które będzie trwałe. Osobiście zdecydowaliśmy się z mężem na Regamet i jesteśmy bardzo zadowoleni, więc ich blachodachówki na pewno mogę Ci polecic. |
| |
Gość: pipos praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ktosia kierownik
|
Oczywiście ile ludzi, tyle opinii. Zdecydowałam się jednak wypowiedzieć w tym wątku ponieważ jakiś czas temu sama szukałam takich porad i musiałam sobie samodzielnie poradzić z wyborem i ustalić inne szczegóły. Według mnie kluczową sprawą jest wybór dobrego producenta pokryć dachowych. Jeżeli mogę to chciałabym zwrócić Waszą uwagę na firmę Gerard. Na ich stronie internetowej: https://www.gerardroofs.pl/pl/ znajdziecie dokładniejsze informacje. Mają bardzo rozbudowaną ofertę, więc jest z czego wybierać. Dodatkowo w branży działają naprawdę dawno. Ceny są zróżnicowane, ale w mojej opinii atrakcyjne dla każdego. Przechodząc do meritum: ja postawiłam na ich blachodawchówkę z posypkę przy budowie mojego domu i jestem bardzo zadowolona. Widać wysoką jakość surowca. Firma udziela pięćdziesiąt lat gwarancji, więc o tą kwestię również kompletnie nie trzeba się martwić. Jeżeli jednak nadal się wahacie to śmiało można zerknąć na ich stronę i skorzystać z kalkulatora, który pozwoli Wam oszacować koszty. Mam nadzieję, że komuś z obecnych tutaj forumowiczów moja wypowiedź się przyda. |
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
Co do wyboru dobrego pokrycia dachowego to w przypadku dachówki zdecydowanie jestem za certyfikowanymi dekarzami Braas którzy potrafią poradzić sobie nawet z najcięższymi rozwiązaniami jak np. wole oko a efekty ostateczne zawsze wychodzą na duży plus i z wieloletnią gwarancją aż na 30 lat. |
| |
offline KrzysiekS kierownik
|
Ja jednak w przypadku dachu w pełni postawiłem na Braas, dzięki czemu również złapałem się na dodatkową Gwarancję Systemową i nie muszę obawiać się o żadne problemy z pokryciem i wszystkimi akcesoriami przez najbliższe 15 lat. No i jeszcze można całkiem nieźle zaoszczędzić korzystając właśnie z trwającej zimowej promocji do 31.01.2021 |
| |
offline Porek456 fachowiec
|
Warto rozważyć w zakresie pokryć dachowych również dachówkę cementową ze względu na jej wyróżniającą się trwałość, piękny wygląd, dobre warunki gwarancyjne (w Braas) oraz pokrycie angobą która powstrzymuje jej porastanie i zabrudzenia jednocześnie wyróżniając się niską nasiąkliwością. No i może skorzystacie z zimowej promocji. |
| |
Gość: Michał80 praktykant |
|
|