Blachodachówka inter-max lub traffic

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

12 maja 2016, 11:36

Zgadzam sie: good 0 bad

Wybór blachodachówki to jedno. Nie jest łatwo, ale oferta spora, więc jest w czym wybierać.
Nam większych trudności przysporzyły obróbki blacharskie. Mam na myśli elementy wykończenia takie jak tutaj. Skompletowanie tego wszystkiego we w miarę rozsądnych cenach to spore wyzwanie. Cieszę się, że mamy to już za sobą.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 maja 2016, 08:47

o tej firmie o ktorej wspominasz nie slyszalem, ale smialo moge polecic Ci www.veldach.com.pl bardzo duzy wybor dachowek i bardzo korzystne ceny

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 lipca 2017, 03:47

Blachodachowka no nie wiem czy to zbyt dobre rozwiązanie. Ja w podobnej cenie mogę dostac w Braas dachówkę betonową Bałtycka Cisar z 30 letnią gwarancją, piekną linią i spokojem.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lipca 2017, 18:40

Trrzydzieści lat gwarancji to i w przypadku blachodachówki też nie jest jakiś nieosiągalny wynik. Tak długą gwarancję na swoje wyroby z powłoką poliuretanową (purlak, purmat) dają na przykład Blachy Pruszyński - http://pruszynski.net/. Gwarancja, trwałość to już nie jest specjalnie argument, raczej spierać się trzeba o koszty, estetykę czy łatwość montażu przy wielopłaszcyznowych konstrukcjach.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lipca 2017, 17:42

Moja dachówkę zakładał nie kto inny jak http://gdabramczyk.pl . Bardzo polecam ich usługi, które są miksem wysokiej jakości, profesjonalnego fachu i dobrej ceny. Moi znajomi rowniez opieraja sie na ich uslugach. Polecam!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 lipca 2017, 19:41

Najlepiej odwiedzić jedną z hurtowni Extradach i tam obejrzeć ewentualny materiał na dach oraz zapytać o radę. Tutaj http://www.extradach.com można dowiedzieć się więcej. Moim zdaniem zawsze warto patrzeć na jakość, bo to ona jest najważniejsza.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 lipca 2017, 21:23

Zastanów się czy na pewno nie wolisz wybrać dobrej jakości dachówki betonowej Cisar którą teraz kupisz jeszcze taniej dzięki Rozkręconej Promocji Brass do 31 sierpnia.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2018, 08:05

A czy widzieliście już blachodachówki z oferty Braas? Ostatnio pojawiły się 2 nowe modele panelowe, także zdecydowanie warto sprawdzić jeżeli jesteście rzeczywiście nastawieni na te rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 stycznia 2019, 11:10

Także ja pomimo mijających lat nadal jestem za dachówką ceramiczną. Jeżeli chcesz znaleźć piękny i co ważne trwały model to zwróć uwagę również na propozycje od Braas tym bardziej, że mają na ten moment ich aż 15 modeli i do tego również dachówki cementowe i dwa modele blachodachówek.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 maja 2019, 11:05

Jeżeli chodzi o dach to warto wybierać pokrycia dachowe na spokojnie i już z odpowiednim budżetem bo najlepiej jest wybrać pokrycie i akcesoria które rzeczywiście będą nam długo służyły. Moim zdaniem dachówka ceramiczna to niezastąpione rozwiązanie stosowane od lat, dlatego sam zdecydowałem się na dachówkę od Braas objęta 30 letnia gwarancja

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dach cieknie przy komimie, Czym uszczelnić? Liczba postów: 11 Grupa: Robimy dach Poradźcie proszę, czym można uszczelnić dach z blachy trapezowej bo zaczął cieknąć w okolicach kominów. Jak to można załatać? Silikonem (ale czy kwas octowy zaw...
  • Dach plaski - wady Liczba postów: 37 Grupa: Robimy dach A jaki Tobie się podoba? Nie myśl, co chce projektować architekt, tylko co ty chcesz mieć. Ja przez 5 lat marzyłam o plaskim dachu, ale gdy już zaczęłam konkret...
  • Z czego dach? Liczba postów: 283 Grupa: Robimy dach Zastanawiasz się, jak dbać o dach? Odwiedź https://poradnikbudowlany.eu/dlaczego-re gularne-czyszczenie-dachu-jest-kluczowe- do-utrzymania-trwalosci-pokrycia i do...
  • Jaki dach jest najtrwalszy? Liczba postów: 306 Grupa: Robimy dach Jak dla mnie ciężko stwierdzić, każdy typ dachu ma swoje zalety i wady, a trwałość tak naprawdę zależeć będzie od materiałów i od wykonania.
  • Jak policzyc powierzchnie szczytu domu Liczba postów: 8 Grupa: Robimy dach Jak obliczyć powierzchnię szczytu domu? Aby obliczyć powierzchnię szczytu domu (czyli powierzchnię trójkątnego lub trapezowego fragmentu ściany bocznej pod dac...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19470 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 214

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >