Blat powinien być koniecznie wykonany z dębu. Król drewna jest najbardziej trwały, a do tego prezentuje się najlepiej. Za sprawą http://fatwood.pl/ udało nam się zaopatrzyć w takie rozwiązanie, nadało ono sporo uroku do kuchni. :)
Gość: headrock praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Km-meble_eu majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline szformecki praktykant
|
Do pielęgnacji każdego rodzaju blatów kamiennych polecam https://www.do-kamienia.pl/393-blaty |
| |
offline esdeka praktykant
|
|
| |
offline druiden praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Anna Maria Werner praktykant
|
Zastanawialiśmy się z mężem, czy wybrać blat drewniany, czy granitowy. Ostatecznie postawiliśmy na granitowy, którego różne rodzaje znaleźliśmy w https://www.prodmar.com.pl. Naszym zdaniem taki blat jest solidniejszy od drewnianego a na pewno bardziej trwalszy. Nie ukrywam, że jestem zadowolona również z tego, że łatwiej doprowadza się go do porządku niż drewno. |
| |
offline Krystian1980Pl fachowiec
|
|
| |
Gość: rossa praktykant |
|
| |
offline pozytywka fachowiec
|
|
| |
offline Carl McCoy doświadczony
|
U nas w kuchni bardzo dobrze sprawdza się blat kwarcowy, jest solidny, wytrzymały na zabrudzenia i zarysowania. Konkretnie to wybraliśmy blat kwarcowy Silestone, firma oferuje go w kilkudziesięciu różnych wzorach i odcieniach, także łatwo wybrać coś co idealnie będzie pasować do waszej kuchni. Tu sprawdźcie sobie konkrety, my właśnie u nich w dobrej cenie kupiliśmy blat - AGD Prestige ze Szczecina https://agdprestige.pl/blaty-kwarcowe/ Dodam, że producent daje na blat aż 10-letnią gwarancją. |
|