Witam. Jak wiadomo blat kuchenny jest jednym z najważniejszych elementów jej dekoracji. Zastanawiam się nad wyborem blatu z granitu, chodzi mi o blaty kuchenne warszawa Uważacie, ze są praktyczne?
offline BorDora doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Fingaris inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Maciejo86 praktykant
|
Myślę, że nie ma co sobie życia utrudniać. Dosyć, że to drogie rozwiązanie, to jeszcze ciężkie w eksploatacji. Lepiej zrobić standardową fakturę z drewna. Aktualne wzory są naprawdę fantastyczne. Mogę polecić firmę Rol-Trans z Bydgoszczy, która robi blaty kuchenne na zamówienie i sprzedaje akcesoria meblowe. |
| |
offline Jarek89 majster
|
|
| |
offline eder fachowiec
|
Także uważam, że blaty wykonane z kamienia są dobrą opcją, a jeśli chcecie, to możecie przejrzeć sobie ofertę tej firmy - blaty kuchenne Pruszków. Bogaty wybór kamieni i dobre ceny. Nie ma co się zastanawiać, blaty kamienne to rozwiązanie na lata. |
| |
Reklamy Google | |
offline karolkarolpawlicki inżynier
|
Fajne są blaty kuchenne z kamienie. Znalazłem firmę http://www.vertimar.pl/. Firma Vertimar robi przepiękne blaty kuchenne i nie tylko w super atrakcyjnych cenach. |
| |
Gość: gulin praktykant |
Granit to świetny materiał, który idealnie nadaje się na blaty kuchenne. Jeżeli jesteście tym zainteresowani to skontaktujcie się z firmą www.granimex.pl Oni zajmują się sprzedażą kamienia naturalnego. |
| |
Gość: kertos praktykant |
Warto rozejrzeć się za sprawdzonym zakładem kamieniarskim, który zajmuje się wykonywaniem płyt granitowych na blaty. Ja korzystałem z usług firmy www.centrumgranitu.eu i mogę ich polecić wszystkim osobom z województwa zachodniopomorskiego. |
| |
Gość: piotr praktykant |
Ekipa z firmy www.aka-granit.pl dobrze ogarnia kamieniarkę. Praktycznie większość wnętrz mam wykończonych przez nich schody, blaty, parapety, posadzka. Wszystko sto procent naturalny kamień granit i marmur. |
| |
offline kranken inżynier
|
|
|