Gość: Wiecek praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: beton stal praktykant |
Chłopy czemu wy tak po swojsku po tradycyjnemu. |
| |
Reklamy Google | |
Gość praktykant |
|
| |
Gość praktykant |
A poza tym wątpie żeby każdy zakład produkujący bloczki tak bardzo się przykładał do ich produkcji, zwłaszcza te mniejsze, niejednokrotnie widziałem kawałki gliny w bloczkach, więc nie ma mowy o płukanym żwirze. Gdybym miał płacić komuś za niepewny towar wolałbym go sobie zrobić sam. Niestety do budowy jednego domu jednorodzinnego jest to nieopłacalne ponieważ sama wibroprasa jest droższa niż wszystkie bloczki potrzebne do budowy ławy. |
| |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline laremont9791 doświadczony
|
|
| |
offline Dariusz_JM kierownik
|
Dość dziwny jest ten wątek, ale spróbuję tu dorzucić
swoje trzy grosze. |
| |
Gość: Bogdan praktykant |
Witam |
| |
Gość: Bogdan praktykant |
Dodam jeszcze w innym temacie. |
| |
offline Dariusz_JM kierownik
|
… I TU SIĘ UCZYNIŁ WĄTEK DOŚĆ CIEKAWY … |
|
Bloczki betonowe
«
Powrót do grupy: Robimy fundament
Ostatnio na forum
- izolacja fundamentow Liczba postów: 95 Grupa: Robimy fund... If the demands of online classes are overwhelming and time seems to slip away, consider the option: "take my online algebra class for me." The modern educationa...
- Praca w Niemczech - rekrutacja Liczba postów: 24 Grupa: Robimy fund... Dziś do Niemiec wyjeżdżą również specjaliści np. z branży IT, dziś rynek pracownika sięga również dalej niż tylko do granicy. Rekrutacja specjalistów IT to jedn...
- Akcesoria spawalnicze Liczba postów: 5 Grupa: Robimy fund... Hej! Szukam sklepu online, gdzie mogę kupić wiertarki akumulatorowe https://wkretarka.com.pl/97-wiertarki-ak umulatorowe/. Potrzebuję narzędzia, które będzie wyd...
- Piwnica przy istniejącym domu Liczba postów: 7 Grupa: Robimy fund... Często zdarza się tak, że niestety nie mamy możliwości posiadania piwnicy ani również żadnej komórki lokatorskiej. Właśnie dlatego ja chciałbym każdemu zaprosić...
- wykop pod fundamenty Liczba postów: 86 Grupa: Robimy fund... Stoję przed pilnym wyzwaniem, muszę szybko wynająć koparki do przygotowania terenu pod budowę. Znalazłem firmę https://reminstal.eu która oferuje takie usługi,....