Brama

« Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

21 listopada 2014, 12:52

Zgadzam sie: good 0 bad

ja wybrałem bramę wjazdową z http://www.kumi-bud.pl/ jest ładna i funkcjonalne,więc spełnia moje najważniejsze wymagania.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 listopada 2015, 17:07

ja mam wątpliwości co do tego czy warto w ogole inwestować w bramę z uatomatyka. czesto wam się zdarzają usterki tzn czy się zacina itp? jednak bardzo sobie cenię taki komfort.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 listopada 2015, 18:23

zalezy od tego jaką masz automatykę przede wsyzstkim. Tousek i nice sa najlepsze z tego co wiem

Zgłoś | Cytuj | Link

6 listopada 2015, 18:27

Dokładnie, moim zdaniem to kwestia porządnej automatyki, nie tyle samej bramy, no i oczywiście właściwego montażu. U mnie oprzy bramie garażowej jest automatyka nice i nic się złego nie działo na razie. Ale firma która zajmowała się montażem, wiem ze świadczy też usługi serwisowe wieć się na razie o to nie martwię. Jeśli szukacie porządnych bram z automatyką, to u nich jest spory wybór http://www.roll-adam.com.pl/.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lipca 2016, 13:38

Dlatego też jestem zdania,że jeżeli inwestujemy w dobrą bramę,to warto aby mimo wszystko miała też odpowiednią i bezawaryjna automatykę,tak aby za jakiś czas nie spotkała nas przykra niespodzianka.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jak wysoki płot? i z czego? Liczba postów: 4088 Grupa: Ogrodzenia... drewniany najlepszy
  • Jakie ogrodzenie? Liczba postów: 31222 Grupa: Ogrodzenia... [quote=R-met.pl]Zgadzam się aczkolwiek nie mam pewności czy panele ogrodzeniowe są na tyle reprezentatywne aby zawsze umieszczać je na front, może lepszą opcją....
  • Kostka Liczba postów: 523 Grupa: Ogrodzenia... Jeżeli będziesz szukał dobrej jakości kostek brukowych to polecam zwrócić uwagę na rozwiązania proponowane przez Pozbruk jak m.in model Wenecja, Lido, bądź Plaz...
  • Plamy na kostce brukowej Liczba postów: 425 Grupa: Ogrodzenia... Być może jakieś grzyby lub rośliny zaczynają wyrastać. Warto w takim przypadku bardzo dokładnie wyczyścić kostkę, przede wszystkim na jej łączeniach.
  • Ogrodzenie działki Liczba postów: 502 Grupa: Ogrodzenia... Jeżeli chodzi o wybór dobrej jakości ogrodzenia to myślę, że warto pójść w stronę propozycji od Pozbruk które zapewniają wysoką jakość wykonania, estetykę i peł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19479 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 189

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >