Jeśli jednocześnie będziecie na etapie poszukiwań stylowych, dobrze wykonanych i ciepłych bram garażowych do swojego garażu to jak najbardziej polecam sprawdzić ofertę firmy Bramotechnika. Można znaleźć u nich różne propozycje marki Hormann https://www.bramotechnika.pl/oferta/bramy-gar azowe/8-bramy-uchylne w tym również uchylne. Cała realizacja przebiegła pomyślnie, jednocześnie zmieściliśmy się w wyznaczonym budżecie wraz z wykonaną przez nich realizacją montażu. Pozdrawiam i koniecznie daj znać jak to u Was wyszło!
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Czemes praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Offi praktykant |
|
| |
Gość: Boshanek praktykant |
Ogólnie to zdecydowanie nie warto kupować marketowych siłowników, bo zawsze z nimi po prostu są jakieś problemy. Lepiej dopłacić, mieć coś porządnego, siłownik, który prosto zamontować, który potem też łatwo serwisować, do którego są dostępne części zamienne. Osobiście mogę polecić BFT. Sprawdzona marka, mająca różne rodzaje siłowników |
| |
Gość: Nacros praktykant |
Im lepszy, dobrze dobrany siłownik, tym zdecydowanie dla nas i dla bramy lepiej W BFT jest dużo udogodnień, w tym na przykład dobrze wykonany system, który zapobiega zamarzaniu siłownika. Ma to znaczenie, jak temperatura spada poniżej 0. Ogólnie pragnę zwrócić uwagę na to, że automatyka sprawnie pracuje w różnych, często mocno niesprzyjających warunkach atmosferycznych |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Bronekcek praktykant |
Najlepiej, jak brama garażowa ładnie współgra ze stolarką okienną i drzwiami. Budynek prezentuje się wtedy o wiele lepiej. Ja postawiłem na bramę garażową Innoview. Jestem bardzo zadowolony. Brama garażowa jest dopracowana, wszystko do siebie pasuje. Duży plus za jakość izolacji, która automatycznie przekłada się na niższe rachunki (w samym garażu nie trzeba tak mocno grzać, co ma znaczenie, jak mamy garaż w bryle domu). Nie miałem też problemu z zamówieniem bramy w interesującym mnie rozmiarze |
| |
Gość: MarekGM praktykant |
ja też wyvbrałem bramę z innoview. właśnie przede wszystkim ze względu na bardzo dobry współczynnik przenikalności cieplnej, gdyż to mnie najbardziej interesowało. brama ma uszczelki na całym obwodzie. Ja mam model style plus i jestem bardzo zadowolony. jeśli chodzi o aspekt antywłamaniowy to warto też wspomnieć o tym, że w tym modelu są specjalne osłony montowane nad bramą, które uniemozliwiają dostęp do spreżyń i części automatu. |
| |
Gość: Bronekcek praktykant |
|
| |
Gość: MarekGM praktykant |
|
| |
offline madejski fachowiec
|
|
|