offline Rus-stal_pl doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline bibi2 fachowiec
|
Ja zarówno w domu jak i w firmie montowałem bramy z firmą Ariczi, jak na razie jestem bardzo zadowolony z usług. W zasadzie nie musiałem się o nic martwić, wszystko zostało wymierzone i zamontowane, wystarczyło tylko wybrać rodzaj materiałów itp. Jeśli jesteście zainteresowani to myślę, że jak najbardziej mogę ich polecić. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: wilos praktykant |
Jeżeli szukacie dobrych bram garażowych i napędów to polecam wam firmę www.oknadrzwi-elmes.pl z Białegostoku. Dopasowują napędy do rozmiarów bram, na które się zdecydujemy oraz wzornictwo i kolorystykę odpowiednie do naszego domu. |
| |
offline Studniarz.waw.pl inżynier
|
|
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
W Poznaniu mam jedną sprawdzoną firmę gdzie możesz kupić bramę garażową w naprawdę fajnej cenie i co najwazniejsze z pomocą w jej doborze oraz wykonanym montażu. To firma Domega z której usług korzystaliśmy niecały rok temu. Dobrze wykwalifikowana obsługa, która podchodzi do klienta z szacunkiem. Przedstawili nam możliwości, a później po wyborze bramy Wiśniowski wszystko dokładnie przeliczyliśmy i ustaliliśmy termin realizacji. Pełna profeska :) |
| |
Reklamy Google | |
Gość: selimer praktykant |
Jeżeli poszukujecie solidnych bram garażowych to polecam wam się zgłosić do firmy www.master.lublin.pl Są oficjalnym partnerem Gerdy i mają w swojej ofercie ich produkty, w tym bramy garażowe. Uważam, że bramy garażowe Gerdy są jednymi z najlepszych i najbezpieczniejszych na rynku. |
| |
Gość: albert praktykant |
|
| |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
| |
Gość: jamesson praktykant |
Bramy garażowe i automatykę do bram oferuje firma www.stepkom.pl Sam zamawiałem od nich bramę garażową i automatykę do niej od tej firmy. Mają świetne produkty w swojej ofercie i bardzo korzystne ceny, więc polecam ich wam. |
| |
offline HardWorker.pl doświadczony
|
|
|
Brama garażowa z napędem
«
Powrót do artykułu: Brama garażowa z napędem | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Wózki widłowe idealnym pomocnikiem w magazynie Liczba postów: 28 Grupa: Budowa i re... Słyszałam wiele dobrego o urządzeniach Ecobalers https://ecobalers.com/, ale wolę się tutaj upewnić. Czy są wśród Was eksperci, którzy mogliby podzielić się swo...
- Wybór drewnianych schodów do wnętrza - dobór odpo... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re...
- Czy rekuperacja jest remedium na rosnące zużycie e... Liczba postów: 4 Grupa: Budowa i re... Rekuperacja może pomóc ograniczyć rosnące zużycie energii do chłodzenia pomieszczeń, ale nie jest pełnym remedium na ten problem. Rekuperacja, czyli wentylacja....
- 21 października w Europie obchodzony jest Dzień... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re... Pompa ciepła to super sprawa ale tylko w połączeniu z fotowoltaiką. Bez niej koszty prądu są duże.
- Elewacja domu Liczba postów: 145 Grupa: Budowa i re... Blacha sama w sobie nie izoluje dźwięków najlepiej, więc jeśli zrobisz tylko cienką elewację, to faktycznie może być głośno. Najlepiej jest położyć pod nią mate...