Racja. Właśnie przed wyborem siłownika warto się trochę zastanowić nad tym, na czym nam zależy. Czy na niskiej cenie=niższym komforcie użytkowania, czy na komforcie i bezawaryjności=sprawnym działaniu. Moim zdaniem to drugie jest dużo lepszym rozwiązaniem. Raz kupujemy i potem nie mamy kłopotów
offline boxon fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: motyka123 praktykant |
To widać dopiero przy porównaniu słabszego i lepszego napędu. Na pierwszy rzut oka rzuca się kultura pracy. Lepsze napędy mają ją o wiele przyjemniejsza dla ucha i bramy. Poza tym wyposażenie. Ale są też marki takie jak BFT, które raczej nie wchodzą w ogóle w tani segment i kupując od nich można być pewnym, że otrzyma się dobry produkt. |
| |
Reklamy Google | |
offline Spec-wood.pl majster
|
|
| |
Gość: gordon praktykant |
Jeżeli rozglądacie się za porządną firmą, która zajmuje się wykonywaniem bram wjazdowych oraz sprzedażą automatyki do nich to polecam wam skontaktować się z http://www.kowal-art.pl/ Oni mają w tym całkiem spore doświadczenie. |
| |
Gość: turkuć praktykant |
Też się przyłączę do tematu i trochę go odświeżę, bo mam od pół roku w bramie garażowej oraz bramie wjazdowej siłowniki BFT, co dla mnie jest bardzo dużym plusem, bo wreszcie nie muszę otwierać ręcznie. Siłowniki bardzo eleganckie, ciche, sprawnie działające, do tego również niewielkich rozmiarów. Do tej pory ani razu nie miałem problemów z napędami, a muszę przyznać, że użytkuję naprawdę intensywnie. Opłaci się kupić markowy siłownik |
| |
Reklamy Google |