Branża gastronomiczna powoli odrabia straty po przymusowym zawieszeniu działalności

« Powrót do artykułu: Branża gastronomiczna powoli odrabia straty... | « Powrót do grupy: Aktualności

30 listopada 2021, 19:52

Zgadzam sie: good 0 bad

To prawda branży gastronomicznej się mocno dostało przez pandemię i niestety znowu się zapowiada na mocne zawirowania w tej kwestii. Tutaj na szczęście my restauratorzy jesteśmy też gotowi i uruchamiamy wtedy działalność na wynos oraz dostawy potraw. Moja restauracja jest takim moim dzieckiem. Sama zamawiałam do niej wszystko nawet meble od https://horecapolska.pl/meble-gastronomiczne- ze-stali-nierdzewnej i wyposażenie kuchni każdy jeden nóż czy sztućce. Nie pozwolę swojemu biznesowi upaść tak łatwo.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 stycznia 2022, 13:43

Zgadzam sie: good 0 bad

Pizza to danie już klasyczne, ale wciąż można podawać ją na różne sposoby. Tym kluczem posługiwano się także podczas projektowania pewnej montrealskiej restauracji. ​​Jej właścicielem jest Anthony Gentile, spadkobierca znanej Café Gentile. Projekt jego pizzerii to połączenie hołdu oddanego dawnym wyrobom cukierniczym jego rodziny i wprowadzeniem kulinarnych możliwości w przyszłość.


__________________________
Projekt nowoczesnej pizzerii. Klasyka i… Pac-man

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

 Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy


Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19454 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 402

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >