To prawda branży gastronomicznej się mocno dostało przez pandemię i niestety znowu się zapowiada na mocne zawirowania w tej kwestii. Tutaj na szczęście my restauratorzy jesteśmy też gotowi i uruchamiamy wtedy działalność na wynos oraz dostawy potraw. Moja restauracja jest takim moim dzieckiem. Sama zamawiałam do niej wszystko nawet meble od https://horecapolska.pl/meble-gastronomiczne- ze-stali-nierdzewnej i wyposażenie kuchni każdy jeden nóż czy sztućce. Nie pozwolę swojemu biznesowi upaść tak łatwo.
Gość: Roksana Piszczek praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
Pizza to danie już klasyczne, ale wciąż można podawać
ją na różne sposoby. Tym kluczem posługiwano się także
podczas projektowania pewnej montrealskiej restauracji.
Jej właścicielem jest Anthony Gentile, spadkobierca
znanej Café Gentile. Projekt jego pizzerii to połączenie
hołdu oddanego dawnym wyrobom cukierniczym jego rodziny i
wprowadzeniem kulinarnych możliwości w przyszłość. |
| |
Reklamy Google |