offline Marcell fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Mufka-Instalacje.pl majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline madejski fachowiec
|
|
| |
offline Modekor.pl doświadczony
|
|
| |
offline Kristoferek kierownik
|
Przejrzyjcie ręczniki które niekiedy nadają takie zapachy, może trzeba od czasu do czasu przewitrzyć łazienkę pamiętajcie, że jest tam duża wilgoć. Spacjalista raczej wam tu nic nie da, ewentualnie odsyłam do http://homearoma.pl/ macie u nich całą gamę rozwiązań zapachowych praktycznie do wszystkich pomieszczeń w mieszkaniu, można pokombinować i spróbować pozbyć się tego zapachu w taki sposób kreując zupełnie inny. |
Ten post był edytowany przez Kristoferek dnia: 23 kwietnia 2015, 11:43 | |
| |
Reklamy Google | |
offline Victori_pl fachowiec
|
|
| |
offline Gierymski praktykant
|
|
| |
offline edyta24 doświadczony
|
Warto tego pilnować. U mojej mamy był podobny problem. W łazience od jakiegoś czasu ciągle był brzydki zapach. Wyjaśniło się skąd pochodzi gdy zapukała do niej sąsiadka z dołu z informacją, że ją zalewa. Mama zdziwiona, bo w łazience sucho. Mąż rozebrał zabudowę wanny, a woda wręcz wychlusnęła z pod niej. Okazało się, że rura odpływowa była zatkana i pęknięta, więc woda wlewała się pod wannę. Także radzę mieć na uwadze częste przetykanie rur :) |
| |
offline connie kierownik
|
|
| |
offline MariuszL praktykant
|
Tak jak pisali poprzednicy przyczyną może być wilgoć, my czasami też mieliśmy taki problem, zwłaszcza podczas deszczowej pogody, do szafek w łazience wrzuciliśmy po parę takich saszetek, http://www.pochlaniaczewilgoci.pl/, można to spotkać np. w pudełkach z butami, problem zniknął. |
|
Brzydki zapach w łazience.
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Jak stworzyć własne darmowe dzwonki na telefon kom... Liczba postów: 13 Grupa: Ciekawe pom... Możesz użyć „soundboard” jako dzwonka swojego telefonu
- Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
- Stół - nierozkładany czy rozkładany? Liczba postów: 203 Grupa: Ciekawe pom... Nie wiem, czy dziś się jeszcze używa rozkładanych stołów, fajnie taki mieć, ale ile jest takich sytuacji, że będzie nam potrzebny? Jedna w roku?
- Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 278 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
- Oświetlenie do domu Liczba postów: 81 Grupa: Ciekawe pom... Całe oświetlenie do mojego domu zamówiłem w sprawdzonym, polecanym mi sklepie internetowym z oświetleniem Luminis, gdzie znajdziecie oświetlenie do salonu i wie...