offline ![]() szaron4 praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: mieszkaniec praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: sławek praktykant |
|
| |
![]() Gość: Kokosek praktykant |
Sławku, długo już mieszkasz? Ja również rozważam zakup
mieszkania u Budnera, tylko zastanawiam się czy dojazd z
Piaseczna do Warszawy nie zajmie mi zbyt wiele czasu? |
| |
![]() Gość: Jolka48 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Wandzia praktykant |
|
| |
![]() Gość: Dorota praktykant |
Witam, |
| |
offline ![]() Vincent_Vega fachowiec
![]() ![]() |
|
| |
![]() Gość: Elenka praktykant |
Z tego co wiem to standard mieszkań ma być bardzo wysoki. Sam projekt jest bardzo nowoczesny, podzielony na trzy segmenty i budowany z ekologicznych materiałów.Z projektów mieszkań wynika, że łatwo będzie je zmodernizować do własnych potrzeb.Sama zastanawiam się nad zakupem. |
| |
![]() Gość: Julka praktykant |
Moja siostra już kupiła mieszkanie u Budnera, szczerze mówiąc ja także zastanawiam się nad zakupem jedego z mieszkan w Apartamentach Poniatowskiego.Dużo czytalam na temat tej inwestycji, sama jestem architektem i z tego co wywnioskowalam z opisu oraz planów jest to bardzo dobra inwestycja pod kontem architektonicznym między innymi dlatego, że posiada przegrody zewnętrzne, które dają dodatkową izolację oraz wiele innych udogodnień. |
|
Budner i nowa inwestycja
«
Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera
Ostatnio na forum
- Odbiór mieszkania od dewelopera Liczba postów: 5 Grupa: Nieruchomoś... Warto poczytać artykuły, w których mowa o odbiorze. Tam na pewno znajdziemy wiele potrzebnych informacji.
- Wybór dewelopera w Warszawie Liczba postów: 33 Grupa: Nieruchomoś... Super opcją jest obecnie kupno mieszkania pod wynajem, polecam zapoznać się z ofertą APM Development http://lokaleinwestycyjne.pl/. Takie mieszkanie to szybki z...
- deweloper we Wrocławiu Liczba postów: 367 Grupa: Nieruchomoś... Ja zdecydowałam się na wybór dewelopera inkom we Wrocławiu. Myślę, że warto. Wszystkie informacje były mi przekazywane. Serdecznie polecam.
- Pułapki deweloperskie? Liczba postów: 229 Grupa: Nieruchomoś... Myślę, że spodobać się Wam mogą takie nowe mieszkania lublin: https://galadom.pl/ . Polecam zapoznać się bliżej z ich ofertą. Jestem pewna, że także Wy znajdzie...
- Sprawdzony deweloper w Kielcach Liczba postów: 12 Grupa: Nieruchomoś... W projektach ATAL widoczny jest nacisk na tworzenie przestrzeni przyjaznych mieszkańcom. Mieszkania oferują przemyślane układy i wysoką jakość wykończenia, co c...