offline szaron4 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: mieszkaniec praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: sławek praktykant |
|
| |
Gość: Kokosek praktykant |
Sławku, długo już mieszkasz? Ja również rozważam zakup
mieszkania u Budnera, tylko zastanawiam się czy dojazd z
Piaseczna do Warszawy nie zajmie mi zbyt wiele czasu? |
| |
Gość: Jolka48 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Wandzia praktykant |
|
| |
Gość: Dorota praktykant |
Witam, |
| |
offline Vincent_Vega fachowiec
|
|
| |
Gość: Elenka praktykant |
Z tego co wiem to standard mieszkań ma być bardzo wysoki. Sam projekt jest bardzo nowoczesny, podzielony na trzy segmenty i budowany z ekologicznych materiałów.Z projektów mieszkań wynika, że łatwo będzie je zmodernizować do własnych potrzeb.Sama zastanawiam się nad zakupem. |
| |
Gość: Julka praktykant |
Moja siostra już kupiła mieszkanie u Budnera, szczerze mówiąc ja także zastanawiam się nad zakupem jedego z mieszkan w Apartamentach Poniatowskiego.Dużo czytalam na temat tej inwestycji, sama jestem architektem i z tego co wywnioskowalam z opisu oraz planów jest to bardzo dobra inwestycja pod kontem architektonicznym między innymi dlatego, że posiada przegrody zewnętrzne, które dają dodatkową izolację oraz wiele innych udogodnień. |
|
Budner i nowa inwestycja
«
Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera
Ostatnio na forum
- kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
- Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...
- Nowe mieszkanie w Warszawie, pomocy Liczba postów: 181 Grupa: Nieruchomoś... Jeżeli ktoś z was nie chcę mieszkać w Warszawie i interesuję go na przykład mieszkanie w Brwinowie od developera to polecam zapoznać się z ofertą developera htt...
- mieszkanie w pod miastem Liczba postów: 27 Grupa: Nieruchomoś... Dla osób zainteresowanych wynajmem lokalu komercyjnego, https://www.mieszkania.inter-bud.pl oferuje różne opcje w Krakowie.
- Janpul Liczba postów: 3823 Grupa: Nieruchomoś... Witam Was! Poszukujemy z żoną mieszkania (wreszcie dostaliśmy upragniony kredyt...:) ) w Pruszkowie. Czytaliśmy długo komentarza i ostatecznie wybór padł na Jan...