Budner i nowa inwestycja

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

16 stycznia 2013, 13:10

Zgadzam sie: good 0 bad

Z tego co się orentuję ceny mają dość przyzwoite.Pabrdzo podoba mi się to, że kuchnie lub wnęki kuchenne, otwarte na pokoje dzienne mają w wielu mieszkaniach własne okna.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lutego 2013, 14:01

widziałem, znam. poniatowskiego to jedna z inwestycji nad którymi myślę. jak dla mnie fajna bryła, ciekawy rozkład pomieszczeń- a to duży plus, czy ktos już moze kupił? Można zejśc u nich z ceny?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lutego 2013, 14:01

widziałem, znam. poniatowskiego to jedna z inwestycji nad którymi myślę. jak dla mnie fajna bryła, ciekawy rozkład pomieszczeń- a to duży plus, czy ktos już moze kupił? Można zejśc u nich z ceny?

Zgłoś | Cytuj | Link

13 marca 2013, 11:50

W tym roku będziemy mieli okres przejmowania nieruchomości z rynku wtórnego. Obserwujecie może oferty tutaj - http://www.jartom.com/zdjecia/ ? Ceny tak dobre nie były od lat, do tego dochodzi dostępność kredytów - dla branży zapowiada się ciekawy rok i może dojść do wielu przejęć.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sprawdzaj mieszkanie / dom przed kupnem Liczba postów: 32 Grupa: Nieruchomoś... ATAL realizuje inwestycje, które cieszą się uznaniem dzięki dbałości o detale i zastosowaniu nowoczesnych technologii. Mieszkania są przestronne i funkcjonalne,...
  • Mieszkanie deweloperskie w Krakowie Liczba postów: 21 Grupa: Nieruchomoś... Na pewno jest całkiem sporo osób, którym zależy na tym aby kupić po prostu nowe mieszkania. Ja za to jestem zdania, że również fajną kwestią jest mieć możliwość...
  • Sprawdzony deweloper w Kielcach Liczba postów: 9 Grupa: Nieruchomoś... W projektach ATAL widoczny jest nacisk na tworzenie przestrzeni przyjaznych mieszkańcom. Mieszkania oferują przemyślane układy i wysoką jakość wykończenia, co c...
  • kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19454 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 183

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >