Budner i nowa inwestycja

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

20 czerwca 2012, 11:54

Zgadzam sie: good 0 bad

Hejka, przeglądałem nowe inwestycje w Piasecznie (tylko ten obszar mnie interesuje) i trafiłem na Budnera, jakieś apartamenty przy Poniatowskiego będą, wiecie coś o nim? Z tego co widziałem to lokalizacja niczego sobie..

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 czerwca 2012, 12:35

2 lata temu z żona kupilem mieszkanie ale przed zakupem ogladalismy inwestycje tego dewelopera i wydawala sie calkiem przyzwooita ale skusila jednak nas oferta od innego dewelopera na Ursusie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 października 2012, 11:43

Ja jednak postawiłem na Budnera i kupiłem mieszkanie w Piasecznie. Nie żałuje.
Mieszka mi się świetnie, mieszkanko widne i rozkładowe, osiedle też bardzo mi się podoba.
Blisko do Warszawy,a czlowiek nie dusi sie w wielkim mieście.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 października 2012, 13:32

Sławku, długo już mieszkasz? Ja również rozważam zakup mieszkania u Budnera, tylko zastanawiam się czy dojazd z Piaseczna do Warszawy nie zajmie mi zbyt wiele czasu?
Moje dzieci chodzą tu do szkoły, a ja pracuję w stolicy.Ile czasu zajmuja Ci poranne dojazdy?

Zgłoś | Cytuj | Link

6 listopada 2012, 09:29

Wczoraj oglądałam postępy w budowie. Są piorunujące. Inwestycja też zapowiada się obiecująco.W piątek mam umówione spotkanie w biurze sprzedaży, zobaczymy.... w sumie kilka mieszkań mi się podoba, może coś ponegocjuję :P

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 listopada 2012, 09:33

Widzę, że sporo tu pozytywnych opinii na temat Budnera. Sama zastanawiam się nad kupnem.
Bardzo zalezy mi zeby było to Piaseczno, a Budner faktycznie buduje to w świetnej lokalizacji. Ktoś już może jest po zakupie? Czekam na jakieś przydatne informacje

Zgłoś | Cytuj | Link

21 listopada 2012, 14:48

Witam,
dołączam sie do grona... Jestem zainteresowana kupnem mieszkania powyżej 60m2 (3 pokoje). Jestem umówiona do biura sprzedaży w weekend i mam prośbę czy ktoś z was mógłby coś podpowiedzieć, na co zwrócić uwagę, itp? Wiem że budynek zaprojektowano wg zasad nowoczesnych technologi i oszczędności energii, mają być kolektory na dachu. Prze telefon dowiedziałam się także, ze będą montowane videodomofony Przyznam, ze nie jestem oczywiście zdecydowana, ale kusi cena i ostateczne wykończenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 listopada 2012, 17:56

Może coś więcej o Budnerze? Średnio interesują mnie mieszkania poza miastem (skupuję na wynajem), jednak chętnie dowiem się o standard i cenę:)

Zgłoś | Cytuj | Link

10 grudnia 2012, 12:35

Z tego co wiem to standard mieszkań ma być bardzo wysoki. Sam projekt jest bardzo nowoczesny, podzielony na trzy segmenty i budowany z ekologicznych materiałów.Z projektów mieszkań wynika, że łatwo będzie je zmodernizować do własnych potrzeb.Sama zastanawiam się nad zakupem.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 stycznia 2013, 11:31

Moja siostra już kupiła mieszkanie u Budnera, szczerze mówiąc ja także zastanawiam się nad zakupem jedego z mieszkan w Apartamentach Poniatowskiego.Dużo czytalam na temat tej inwestycji, sama jestem architektem i z tego co wywnioskowalam z opisu oraz planów jest to bardzo dobra inwestycja pod kontem architektonicznym między innymi dlatego, że posiada przegrody zewnętrzne, które dają dodatkową izolację oraz wiele innych udogodnień.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sprawdzaj mieszkanie / dom przed kupnem Liczba postów: 32 Grupa: Nieruchomoś... ATAL realizuje inwestycje, które cieszą się uznaniem dzięki dbałości o detale i zastosowaniu nowoczesnych technologii. Mieszkania są przestronne i funkcjonalne,...
  • Mieszkanie deweloperskie w Krakowie Liczba postów: 21 Grupa: Nieruchomoś... Na pewno jest całkiem sporo osób, którym zależy na tym aby kupić po prostu nowe mieszkania. Ja za to jestem zdania, że również fajną kwestią jest mieć możliwość...
  • Sprawdzony deweloper w Kielcach Liczba postów: 9 Grupa: Nieruchomoś... W projektach ATAL widoczny jest nacisk na tworzenie przestrzeni przyjaznych mieszkańcom. Mieszkania oferują przemyślane układy i wysoką jakość wykończenia, co c...
  • kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19452 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 227

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >