offline Studniarz.waw.pl inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: kortus praktykant |
Jeżeli zamierzacie budować lub wykańczać dom z drewna to musicie wyposażyć się w odpowiednie narzędzia do obróbki drewna. Polecam wam zajrzeć na stronę www.prochera.com.pl Znajdziecie tam narzędzia szlifierskie oraz inne maszyny stolarskie. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: betonateg praktykant |
Co do narzędzi do obróbki drewna to ja swoje zakupiłem od Łódzkiej firmy www.topnar.pl Mają szeroką ofertę świetnych narzędzi i elektronarzędzi, w tym tych służących do obróbki drewna. Polecam wam przyjrzeć się ich ofercie. |
| |
Gość: altis2 praktykant |
Jeżeli prowadzicie firmę zajmującą się wykonywaniem domów z drewna to przyda wam się kontakt do firmy www.prochera.com.pl Jest to świetny producent urządzeń wykorzystywanych przy obróbce drewna. Warto zapoznać się z ich ofertą. |
| |
Gość: fiesta6 praktykant |
Nasz dom drewniany wybudowała ekipa ITS http://www.its-koszalin.pl/ a efekt jest zdecydowanie powyżej oczekiwań! Staliśmy się właścicielami rozwiązania popularnego w Kanadzie, ekologicznego, przyjaznego dla środowiska. :) |
| |
Reklamy Google | |
offline Klark1985 majster
|
Jeżeli szukasz dobrych materiałów budowlanych takich jak : łączniki do drewna, szczególnie płytek kolczastych i klipsów typu H do montażu płyt OSB to warto skorzystać z oferty firmy www.merit.pl. Firma oferuje również usługi takie jak : ślusarstwo narzędziowego (toczenie, szlifowanie, frezowanie, spawanie, ostrzenie narzędzi, dorabianie i naprawa elementów metalowych). |
| |
Gość: fgga praktykant |
Zbudowanie naszego drewnianego domu powierzyliśmy ekipie Stolhaus https://www.stolhaus.pl/ Zdecydowanie było warto! Postawiliśmy na dom wykonany z bali, a zamieszkiwanie go to prawdziwa radocha. |
| |
Gość: darekwo87 praktykant |
U siebie na działce mam domek drewniany i ani przez moment nie żałowałem zainwestowanych pieniędzy. Nie dość że wygląda świetnie, sprawia że mamy gdzie spać, to i nadaje takiego klimatu, że trzeba być wewnątrz aby to zrozumieć. U Mnie stawiała firma http://www.domtop.pl/ . Nie mam żadnych zastrzeżeń zarówno co do terminu, jak i jakości. Mogę śmiało ich polecić. |
| |
offline tomaszkr doświadczony
|
|
| |
Gość: kruger praktykant |
Bardzo dobrą firmą zajmującą się wykonywaniem domów drewnianych jest www.dompol-domyzdrewna.com.pl Sam korzystałem z ich usług i mogę potwierdzić ich pełen profesjonalizm i pełne zaangażowanie w realizowany projekt. Warto się z nimi skontaktować. |
|
Budowa domów z drewna
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Własna firma Liczba postów: 286 Grupa: Firmy budow... Jeżeli są tutaj osoby, które mają problemy związane ze swoją firmą, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie firmę DEBERG - zadłużona spółka co grozi....
- Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 8 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...
- Dezynfekcja Dezynsekcja Deratyzacja Liczba postów: 143 Grupa: Firmy budow... Fajny wątek . Naprawdę bardzo dużo się dowiedziałem. ________________________ _______________________ audyt wewnętrzny w jednostkach sektora finansów publicznyc...
- atrakcje na imprezę Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie imprezę i szukacie czegoś, co zrobi wrażenie na gościach, to fotobudka będzie strzałem w dziesiątkę! Miałam ją na swoim przyjęciu urodzinowym i...
- Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 370 Grupa: Firmy budow... Często w ogrodach pojawiają się w formie i funkcji altanek czy pomieszczeń rekreacyjnych obiekty kontenerowe - czyli np. pawilony handlowe z płyt warstwowych. N...