Ja bardzo bałem się tego, że trafię na typowo polską ekipę - mało pracy, dużo gadania i obijania, ale na szczęście kolega polecił mi DD Projekt z Krakowa i okazali się znakomici. Nie dość, że stworzyli mi znakomity projekt domu, to jeszcze cała budowa przebiegła bezproblemowo i w terminie. Gdyby wszystkie polskie ekipy budowlane i remontowe takie były to życie tutaj byłoby piękniejsze.
Gość: Karol45 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Askorpdomy.pl majster
|
Akurat jeżeli chodzi o kompleksową budowę domu wraz z
projektem, to możemy pomóc i doradzić bo zajmujemy się
tym na co dzień. Typowo "polska ekipa" o której piszesz to
już stereotyp i nie warto się tym tak do końca
sugerować, tylko wybrać taką która faktycznie okaże
się solidna oraz profesjonalna. |
| |
Reklamy Google | |
offline Jacek90 majster
|
|
| |
offline Studniarz.waw.pl inżynier
|
To przede wszystkim kosztowne rozwiązanie, ponieważ sama
strzecha jest tylko i wyłącznie ozdoba dachu, pod nią
masz zastosowany inny materiał. Warto wybrać ekipę z
doświadczeniem która się tym zajmie, poza tym sprecyzuj
budżet jaki posiadasz na ten cel. |
| |
Gość: klaryssa praktykant |
My budowaliśmy dom z firmą z Izabelina - DMD Budownictwo. Tę ekipę polecił nam znajomy, u którego budowali dom, a także robili ogrodzenie. Wcześniej długo szukaliśmy firmy, która by wzbudziła nasze zaufanie. Później spotkaliśmy się z p. Dariuszem z DMD Budownictwo i nie nie mieliśmy wątpliwości, że w końcu trafiliśmy na profesjonalistów. Pan Dariusz był przede wszystkim konkretny, duże wrażenie wywarło na nas jego doświadczenie, a także dotychczasowe projekty, za które firma odpowiadała. Z efektów tej współpracy naprawdę jesteśmy zadowoleni na 200%, gdybyśmy budowali drugi raz, to tylko z firmą DMD :) |
| |
Reklamy Google | |
offline Enegen.pl inżynier
|
|
| |
Gość: bokosza praktykant |
Wszystkim osobom mieszkającym w Szczecinie i okolicach, które rozglądają się za sprawdzoną firmą budowlaną polecam skontaktować się z www.skybud.eu W firmie tej pracują doświadczenie fachowcy, którym można zaufać. |
| |
offline MariaWolek inżynier
|
|
| |
offline Elza doświadczony
|
Z firmą budowlaną nie będę miała problemu, ponieważ taką działalność prowadzi mój kuzyn i w pełni można mu zaufać. Natomiast gorzej z projektem domu, ale chyba zdecyduję się na pomoc architektów MGProjekt. Podoba mi się bardzo ich dom Wymarzony 7 , na który jest zniżka -10%. A w konkursie fotograficznym https://www.mgprojekt.com.pl/konkurs-fotograf iczny-2019 , który biuro organizuje, można wygrać nagrody o wartości 10047 zł. Fantastycznie! |
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
W naszym przypadku i budowie domu to w walce z wilgocią wybraliśmy Papy w Technologii Szybki Syntan SBS co również ważne materiały wykonywane w tej Technologii zapewniają prawidłową wentylację i hydroizolację pokrycia dachu przez dziesięciolecia. Przez co są w stanie zapewnić aż 45 letnią gwarancję, a wilgoć na pewno nie bedzie stanowiła problemów! |
|