offline Kamszalunki_pl doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: jholi praktykant |
Up. Co do kosztów to jednym z elementów je obniżających jest znalezienie dobrego składu materiałów budowlanych. Ja solidne materiały budowlane w dobrych cenach zakupiłem od www.skladbudowlanywieliczka-hankus.pl w Wieliczce pod Krakowem. |
| |
Reklamy Google | |
offline cappyy fachowiec
|
Na pewno nie jest to łatwe zadanie. Mozesz oczywiście wynająć dekoratora wnętrz i fachowców by to dla Ciebie zrobili ale moze udało by Ci sie jakoś fajnie zrobić to samemu. Poszukaj sobie jakiś blog budowlany taki jak ten http://www.mgprojekt.com.pl/blog/ i tam poczytaj różne rady. Zobaczy, że nie jest to aż takie trudne jak może sie wydawać |
| |
Gość: BCI-budownictwo.pl praktykant |
|
| |
offline RusztowaniaiTransport.pl doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: milionoo praktykant |
Całe szczęście ja mam budowę już za sobą. Oj było z tym trochę stresu, oj było.. Najgorzej było mi znaleźć porządną firmę budowlaną. Sporo rozmawiałem ze znajomymi i jak się nasłuchałem o tych budowlańcach to aż mi ręce opadły. Polecili mi firmę RS-DOM z Lublina. Posłuchałem się i nie żałuję. Ekipa bardzo w porządku, widać było że robotą idzie sprawnie. Aktualnie dom stoi 3 lata i póki co - brak zastrzeżeń. |
| |
Gość: Kamil13 praktykant |
|
| |
Gość: SzyszQ praktykant |
|
| |
Gość: Karol10 praktykant |
|
| |
offline kej_say fachowiec
|
Na pewno będziesz potrzebować działki, na której będziesz mógł wybudować ten dom. Proponuję wybrać coś spośród ofert ze strony: https://www.dobryadres.pl/ofertynieruchomosci /dzia%C5%82ki gdzie wystarczy wpisać miejscowość i wybrać spośród wyświetlonych pozycji, a jest ich naprawdę sporo. |
|
Budowa domu jednorodzinnego
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- magazyn Liczba postów: 541 Grupa: Firmy budow... Szukasz osprzętu do wózków widłowych, takiego jak przedłużki do wideł, trawersy czy liny stalowe? Mipromet ma szeroką ofertę wysokiej jakości produktów, jak tra...
- Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 375 Grupa: Firmy budow... Planując modernizację albo budowę magazynu proponuję zastanowić się już na początku nad materiałami na regały, półki, czy wyposażenie socjalne - ławy, blaty, sz...
- stoły do produkcji i naprawy palet opłaca się kupi... Liczba postów: 2 Grupa: Firmy budow... Które stoły do produkcji i naprawy palet opłaca się kupić? Jest tego trochę na rynku, a ja po latach wchodzę znowu na rynek i nie wiem na co się zdecydować.
- Własna firma Liczba postów: 288 Grupa: Firmy budow... Możecie sobie sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonalnej firmy, która zajmuje się oddłużaniem oraz doradztwem prawnym i bizneso...
- Gdzie wymienić olej w Krakowie? Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Zastanawiam się, gdzie w Krakowie najlepiej zadbać o wymianę oleju w samochodzie, ale nie chodzi mi tylko o szybki serwis. Szukam miejsca, które naprawdę zna si...