ja też jestem za basenem. Jeśli masz wszystko dobrze zrobione, odpowiednie pompy itd., to wcale nie musisz się martwić. Poza tym zawsze możesz wezwać ekipę serwisową. Nam basen robiła firma http://baseny-wodex.pl/ oni również zajmują się serwisem basenów i pomp.
Gość: piotrr praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ewaboberr doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Klemens22 praktykant |
Dokładnie, pisanie ktore najlepsze jest mocno przesadzone.
Każdy ma inne potrzeby i inny gust, ja stoje na stanowisku
ze przejrzenie ofert i róznych modeli to podstawa. U mnie
tak to wyglądało , w rezultacie kupiłem drewniany basen z
Abatec , zastapił jednak plany na murowany bo taniej to
wychodzi, a lepszy niż rozporowy czy plastik wolnostojący.
Jak ktoś zainteresowany to polecam zajrzeć |
| |
offline Kilim doświadczony
|
Uważam, że basen to zdecydowanie lepszy wybór. Zresztą sam w zeszłym roku zainwestowałem w basen. W tym zakupiłem dodatkowo zadaszenie basenu na pool-design.pl i na okres jesienno-zimowy będę mógł go zakryć nie martwiąc się o nic. |
| |
offline cappyy fachowiec
|
Masz racje, posiadanie takiego własnego basenu to bardzo dobry pomysł. Ale jak chcesz go wykonywać sam to porady budowlane na pewno Ci się przydadzą. Budowa na pewno nie będzie też krótko trwała to może warto było by pomyśleć o krytym basenie by korzystać z niego i zimą? |
| |
Reklamy Google | |
offline Symbiom.pl majster
|
|
| |
offline Aquapool.pl praktykant
|
|
| |
offline mrozekmrozek majster
|
Właśnie sprzedaż basenów oraz akcesoriów zajmuje się firma www.pooldesign24.com i z nimi warto moim zdaniem w tym zakresie współpracować. Jak wiadomo tania impreza to nie jest, więc potrzebna jest firma, która bardzo dobrze zna się na tego rodzaju produktach oraz uie doradzić, aby wybrać to, co będzie i bezawaryjne i ładne. |
| |
Gość: ZZTOP praktykant |
Według mnie znacznie praktyczniejszym i ekonomicznym rozwiązaniem będzie inwestycja w basen ogrodowy. Jeśli zależy Ci na sporym basenie to stelażowy w zupełności powinien wystarczyć dla Ciebie i rodziny. Sam zamawiałem taki basen od Pool & Garden Party https://poolgardenparty.pl/ . Cudownie urozmaicił nasze otoczenie i dał nam sporo zabawy! |
| |
offline Nawrot00 praktykant
|
|
|