Budowa bunkru/ziemianki czy trzeba zglosci?

« Powrót do grupy: Ekspert prawa budowlanego

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

6 stycznia 2019, 12:24

Zgadzam sie: good 0 bad

Chcialbym w najblizszym czasie kupic kontener morski i zakopac go pod ziemia. Czy potrzebuje zglosic ten fakt do urzedu gminy?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 lutego 2019, 13:38

Jeżeli kontener będzie zakopany tylko tymczasowo to nie trzeba. Jeżeli planujesz postawić trwałą konstrukcję to już raczej trzeba to załatwić w urzędzie. Co do wykopu to skontaktuj się z firmą http://niwelkop.pl/ Oni zajmują się tego typu pracami oraz wywożeniem ziemi. Firma ta działa na terenie województwa łódzkiego.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 lipca 2019, 15:02

Taki kontener trzeba będzie porządnie zabezpieczyć, bo rdza ich nie oszczędza a jak będzie po ziemią to wilgoć zrobi swoje. Ale pomysł ogólnie fajny, można zrobić piwniczkę lub magazyn i nie zajmuje miejsca na działce. Widziałem niedawno gdzieś stronę firmy która z kontenerów morski produkuje baseny. Zdarza mi się czasami wynajmować kontenery jako magazyn na budowe lub pomieszczenie socjalne, mam sprawdzona firmę z pod Wrocławia mojego znajomego. https://mobilnekontenery.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lipca 2019, 15:05

buy over the counter xenical

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lipca 2019, 15:08

acyclovir valtrex

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 lipca 2019, 15:27

acyclovir buy cephalexin arimidex xenical

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lipca 2019, 15:33

small loans for bad credit

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lipca 2019, 15:34

motilium tablets

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lipca 2019, 15:39

propranolol 80 mg synthroid levothyroxine

Zgłoś | Cytuj | Link

5 grudnia 2019, 11:11

jestem ciekaw czy pomysł z zakopaniem kontenera się udał, rama jest solidna ale obawiałbym się o siany czy pod naporem ziemi się nie zdeformują, Polecałbym wstawić jakieś dodatkowe wzmocnienia na ścianach bo solidnie one nie wyglądają https://mobilnekontenery.pl/kontener/kontener -morski-20-dv-62/

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Garaż blaszany- tymczasowy obiekt na potrzeby budo... Liczba postów: 12 Grupa: Ekspert pra... Jeśli interesują Cię solidne i tanie garaże blaszane, które ochronią Twój samochód oraz narzędzia. To sprawdź ofertę producenta garaży blaszanych na stronie Sta...
  • PRZEBUDOWA a ODBUDOWA ? Liczba postów: 14 Grupa: Ekspert pra... Może nie tylko język polski, ale również nasze prawo budowlane (z resztą nie tylko budowlane) jest całe mnóstwo takich absurdów a człowiek tylko traci nerwy prz...
  • Deweloper a instancja tv domofonowa i internet Liczba postów: 4 Grupa: Ekspert pra... Jednym z argumentów przemawiających za zakupem mieszkania od dewelopera jest możliwość długoterminowych oszczędności. Nowe mieszkania są zazwyczaj bardziej ener...
  • Co nie jest samowolą? Liczba postów: 22 Grupa: Ekspert pra... W miejscach pracy z wysokim ryzykiem upadków z wysokości, znaki ostrzegawcze powinny być umieszczane w miejscach łatwo widocznych zarówno dla pracowników na zie...
  • Miejsce parkingowe. Liczba postów: 7 Grupa: Ekspert pra... Wiele miast implementuje dodatkowe środki bezpieczeństwa na drogach jednokierunkowych, takie jak ograniczenia prędkości czy specjalne strefy dla pieszych. Odpow...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19405 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 429

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >