Budowa dachu

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

3 stycznia 2024, 13:02

Zgadzam sie: good 0 bad

Trudno, aby nie zastosować odpowiedniego pokrycia dachowego. Ja polecam tu współpracę z Klinkierbud. Mają szeroki wybór dachówek ceramicznych, a także akcesoriów dachowych

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 stycznia 2024, 08:39

Dokładnie tak. Mam od nich dachówkę. Lata lecą, wygląda bardzo elegancko, jest praktyczna i trwała. Czego więcej oczekiwać?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 stycznia 2024, 11:59

Antracyt dach to popularny wybór ze względu na swoją elegancję i nowoczesny charakter. Jego uniwersalność sprawia, że doskonale komponuje się z różnymi stylami architektonicznymi. Dodatkowo, antracytowy kolor dachu świetnie maskuje ewentualne zabrudzenia i jest łatwy w utrzymaniu, co czyni go praktycznym wyborem dla wielu właścicieli domów.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 marca 2024, 08:26

Ja postawiłem nie ma kiepską blachodachówkę, ale na dachówkę ceramiczną Roben. Kupowałem w Klinkierbud. Mają szeroki wybór dachówek, akcesoriów dachowych, innych materiałów.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 października 2024, 08:32

Jeżeli chodzi o dachówki to polecam sprawdzić ofertę https://klinkierbud.pl/, bo jest kompleksowa. Przy remoncie starego domu wymieniłem blachodachówkę na dachówkę ceramiczną i to była dobra decyzja. Dachówka nie tylko dłużej wytrzymuje, ale też lepiej izoluje termicznie i dźwiękowo. Ogólnie o wiele lepszy materiał

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 października 2024, 23:27

Jeżeli chcemy faktycznie uniknąć kłopotów to dachówka ceramiczna będzie odpowiednia. To najbardziej solidny materiał, a do tego estetyczny. Wszystko można kupić w Klinkierbud i tym samym sporo zaoszczędzić

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dachy - deski z szalunku na dach? Liczba postów: 35 Grupa: Robimy dach Dla mnie kwestia jest prosta, jeśli nasz kasę deskujesz, nie masz kasy musisz nauczyć się z tym że będzie trochę gorzej, ale dom się nie zawali. Więc jeszcze ra...
  • Po co taśmy samoprzylepne podczas montażu membrany Liczba postów: 17 Grupa: Robimy dach Dla mnie dobre taśmy ma Tesa. Na przykład taką: http://www.tesa.pl/przemysl/tesa-4287.ht ml. Ta akurat ma zastosowanie w paletowaniu czy owijaniu komponentów ele...
  • Jak wykończyć dach? Liczba postów: 29 Grupa: Robimy dach Membrany dachowe to podstawowy element każdej solidnej konstrukcji dachowej. Na stronie https://www.folie-budowlane.pl/membrany- dachowe-i-akcesoria.html znajdzi...
  • Dach cieknie przy komimie, Czym uszczelnić? Liczba postów: 63 Grupa: Robimy dach Poradźcie proszę, czym można uszczelnić dach z blachy trapezowej bo zaczął cieknąć w okolicach kominów. Jak to można załatać? Silikonem (ale czy kwas octowy zaw...
  • Blacha trapezowa Liczba postów: 82 Grupa: Robimy dach Gdzie kupujecie takie blachy? Wskażcie proszę konkretne miejsca. Bardzo przydałyby mi się takie informacje. Potrzebuję szybko kupić trochę porządnej blachy. Uda...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19500 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 338

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >