Budowa domu energoszczędnego przy pomocy firmy.

« Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

2 września 2011, 11:48

Zgadzam sie: good 0 bad

Zastanawiam się, czy istniej na rynku w woj.mazowieckim jakaś firma budowlana, której można zlecić wybudowanie domku energooszczędnego i która jest godna polecenia ... sama szukam czegoś w necie, ale wolałabym uzyskać jakąś podpowiedź od osób doświadczonych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 września 2011, 06:08

Eco Inwest
www.altiff.pl

proszę o kontakt emial biuro@ecoinwest.pl
lub tel 784954350

Posiadam doświadczenie w realizacji domów energooszczędnych postaram się panu pomóc bezinteresownie

Krzysztof

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 września 2011, 16:00

:) jak miło - chwilę to trwało a jednak coś zaczęło się dziać...mam jeszcze na oku jedną firmę : http://www.arkada.net.pl

no dobrze, a teraz proszę o info od osób które budowały i chcą się podzielić swoim doświadczeniem.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 grudnia 2011, 21:50

A budował ktoś z WolfHouse? Bardzo podobają mi się ich projekty i oferta, którą proponują, ale chciałabym porozmawiać z kimś, kto ma już za sobą budowę domu pasywnego z tą firmą. Jakie macie wrażenia? Czy faktycznie w ciągu 3 miesięcy można zakończyć całą budowę?

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lutego 2012, 13:51

Polecam zajrzeć również na stronę www.arthauss.pl , posiadają ciekawe projekty domów energooszczędnych :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 lipca 2013, 12:27

z terenu województwa zachodniopomorskiego jest firma Konsbud, która stawia domy ekologiczne, energooszczędne w systemie HBE. Domy w całorocznym cyklu użytkowania w całości z drewna klejonego warstwowo. Z tego co podają na stronie całkowity czas budowy domu o powierzchni 100m zamyka się w 12 tygodniach.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 sierpnia 2013, 14:42

Ja gdy budowałem dom skontaktowałem się z firmą Hbstudio od której kupiłem projekt i poradzili mi profesjonalną firmę wykonawczą. A co do projektów to bardzo podobały mi się ich projekty domków ok 100m2 bo własnie takiego szukałem. wiecej o tej firmie znajdziecie tutaj

Zgłoś | Cytuj | Link

10 sierpnia 2013, 11:31

Zapytaj u tych, co mi budują mkk budownictwo, którzy sami mi proponują bardzo dużo rozwiązań mających na celu oszczędzanie na domu

Zgłoś | Cytuj | Link

27 listopada 2013, 17:23

są takie firmy, dzięki którym możesz szybko zbudować dom z gotowych elementów. Tutaj masz namiary na taką firmę http://finskiedomy.pl/. Na pewno jest to ciekawe rozwiązanie, bo można mieć dom energooszczędny i do tego w dość krótkim czasie.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 grudnia 2013, 20:32

Zgadzam sie: good 1 bad

to ja tutaj widziałam fajne projekty domków energooszczędnych http://www.dobredomy.pl/projekty/domy-energooszczedne Sama z mężem zastanawiam się czy nie wybudować własnie takiego domu, ale podobno pod czas budowy koszty są większe.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Rekuperacja - jaką wybrać? Liczba postów: 31 Grupa: Ekologiczny... Mieliśmy z mężem podobny dylemat, jaką rekuperację wybrać i po długiej analizie, wybraliśmy rekuperator punktowy. Z czasem doszliśmy do wniosku, że to była dobr...
  • Klimatyzacja w mieszkaniu – jaki mamy wybór, o czy... Liczba postów: 18 Grupa: Ekologiczny... Firma Proclimax posiada duże doświadczenie w dziedzinie klimatyzacje poznań . Zapewniają profesjonalny montaż klimatyzacji oraz pomp ciepła. Zajmują się też ser...
  • Okna nowej generacji Liczba postów: 9 Grupa: Ekologiczny... Polecam szczerze w tym temacie zajrzeć do oferty wysokiej jakości produktów oferowanych przez https://oknarado.pl/okna-pvc/
  • dom energooszczedny Liczba postów: 396 Grupa: Ekologiczny... Zgadza się, najpierw należy ocieplić ściany, dach i podłogi oraz co ważne – wymienić okna na nowe, energooszczędne, co pozwoli na zmniejszenie ubytku energii na...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 277 Grupa: Ekologiczny... Jeśli chodzi o klimatyzację, warto poszukać rozwiązań, które będą nam służyć przez cały rok. instalacja klimatyzacji poznań od Klima Master może być idealną opc...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19539 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 1111

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >