offline olka.sk majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline FHU KS doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline olka.sk majster
|
|
| |
offline betaine praktykant
|
A budował ktoś z WolfHouse? Bardzo podobają mi się ich projekty i oferta, którą proponują, ale chciałabym porozmawiać z kimś, kto ma już za sobą budowę domu pasywnego z tą firmą. Jakie macie wrażenia? Czy faktycznie w ciągu 3 miesięcy można zakończyć całą budowę? |
| |
offline izka doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline edita doświadczony
|
z terenu województwa zachodniopomorskiego jest firma Konsbud, która stawia domy ekologiczne, energooszczędne w systemie HBE. Domy w całorocznym cyklu użytkowania w całości z drewna klejonego warstwowo. Z tego co podają na stronie całkowity czas budowy domu o powierzchni 100m zamyka się w 12 tygodniach. |
| |
offline tomek133 majster
|
Ja gdy budowałem dom skontaktowałem się z firmą Hbstudio od której kupiłem projekt i poradzili mi profesjonalną firmę wykonawczą. A co do projektów to bardzo podobały mi się ich projekty domków ok 100m2 bo własnie takiego szukałem. wiecej o tej firmie znajdziecie tutaj |
| |
offline Więcławski kierownik
|
|
| |
Gość: pachanga praktykant |
|
| |
offline kalinka praktykant
|
|
|
Budowa domu energoszczędnego przy pomocy firmy.
«
Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom
Ostatnio na forum
- Klimatyzacja Liczba postów: 272 Grupa: Ekologiczny... Jeśli chodzi o klimatyzację, warto poszukać rozwiązań, które będą nam służyć przez cały rok. instalacja klimatyzacji poznań od Klima Master może być idealną opc...
- dom energooszczedny Liczba postów: 365 Grupa: Ekologiczny... Zgadza się, najpierw należy ocieplić ściany, dach i podłogi oraz co ważne – wymienić okna na nowe, energooszczędne, co pozwoli na zmniejszenie ubytku energii na...
- Rekuperacja i wentylacja Liczba postów: 11 Grupa: Ekologiczny... Heat recovery ventilation systems are a great option for improving air quality and energy efficiency in your home renovation. They help to recover heat from out...
- Pompa ciepła Liczba postów: 19 Grupa: Ekologiczny... Aby poprawić sprawność pompy ciepła, należy zadbać o właściwą instalację i odpowiedni dobór komponentów systemu grzewczego. Istotne jest także regularne sprawdz...
- fotowoltaika w firmie Liczba postów: 81 Grupa: Ekologiczny... Jeśli chodzi o firmę to warto inwestować w nowoczesne rozwiązania tym bardziej że można wrzucić to w koszta a także są rządowe dofinansowania. Wykorzystaj wiedz...