Stron: 9 ▾ ◂◂ ◂ 4 5 6 7 8 ▸ ▸▸
Gość: Boraham praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Trawisz praktykant |
Można spokojnie zastosować jeden z systemów Foveo-Tech. Mają kilka z różnymi rodzajami tynków. Odpowiedni tynk powinien oczywiście wybrać specjalista, żeby efekt był zadowalający. Co do samych materiałów mi się wygodnie na nich pracuje. Systemowe rozwiązanie, więc masz do siebie wszystko dopasowane |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Durumdurum praktykant |
Widziałem ostatnio kilka elewacji całkiem fajnych domów, które po prostu zostały mega zepsute przez firmy budowlane, które zamiast właśnie systemu stosowały jakieś produkty (każde pewnie innego producenta) kupowane po promocji w marketach. To się musi przełożyć na jakość |
| |
Gość: Trawisz praktykant |
|
| |
Gość: meringo praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: bowisz praktykant |
|
| |
offline Dawido82 fachowiec
|
Koszt budowy domu jest również uzależniony od wielkości budynku oraz użytych materiałów. Ja niedawno współpracowałem z firmą www.budowlaneuslugijaro.pl. Zajęli się budową domu jednorodzinnego na mojej działce. Swoje usługi wykonali rzetelnie i terminowo. Dodatkowo podczas prac uwzględnili wszystkie moje prośby i uwagi. Byłem bardzo zadowolony z ich usług. |
| |
Gość: Romlę praktykant |
Dokładnie tak. Kontener budowlany na budowie to absolutna podstawa, tak więc warto zamawiać. Konkretnie zamawiam w firmie https://www.zuzper.pl/. Bardzo dobre i praktyczne rozwiązanie, bo można się pozbyć wszystkich odpadów, nie trzeba segregować, z wyrzuceniem się łatwo schodzi |
| |
Gość: salibacik praktykant |
Też ze swojej strony polecam kontakt z firmą https://kan-fix.pl/ która specjalizuje się w kompleksowej i co najważniejsze bezinwazyjną naprawę wszelkiego rodzaju rur kanalizacyjnych. To rozwiązanie, które pozwala uniknięcia kucia, zrywania płytek, ogólnie bardzo szeroko rozumianej modernizacji |
| |
Gość: Abbrei praktykant |
Macie rację, że właśnie kluczowa z punktu widzenia estetyki domu jest elewacja. Tu najlepiej stosować maksymalnie najlepsze materiały. Jeżeli chodzi o tynk cienkowarstwowy to polecam zdecydowanie TN30 Foveo-Tech. Praktyczny materiał. Można kupić w systemie S5 na styropian, wtedy mamy materiały od A do Z |
|
Stron: 9 ▾ ◂◂ ◂ 4 5 6 7 8 ▸ ▸▸