Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline n.jedrzej1960 majster
|
Faktycznie – wiele rzeczy można zrobić systemem gospodarczym, ale niestety wszystkiego się nie da, bo potrzebne jest zaplecze. Ja na przykład mam tu na myśli fundamenty, które u mnie robiła firma, a beton dostarczał [www.zambetodrzykon.pl] – można powiedzieć, że u mnie ten system gospodarczy wyglądał tak 50/50. |
Ten post był edytowany przez Beata111 dnia: 3 marca 2015, 10:53 | |
| |
Reklamy Google | |
Gość: rolek56 praktykant |
|
Ten post był edytowany przez Beata111 dnia: 3 marca 2015, 10:53 | |
| |
Gość: kiujyhy praktykant |
|
| |
offline goniaq majster
|
Sporo czytałam już o tej metodzie budowania domu. Na pewno jest tak że koszt budowy domu dzięki temu jest niższy. Ale sami całego domu nie wybudujemy. Są do zrobienia rzeczy przy których będziemy potrzebować jednak pomocy fachowców. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: regegv praktykant |
|
|
Budowa domu metodą gospodarczą
«
Powrót do artykułu: Budowa domu metodą gospodarczą | «
Powrót do grupy: Aktualności
Ostatnio na forum
- Skuteczny marketing w branży budowlanej Liczba postów: 57 Grupa: Aktualności Firma budowlana potrzebuje wielu narzędzi żeby skutecznie działać na rynku dlatego na pewno przyda się taka oferta https://kosztorysuj.pl/wspracie/kosztory s-bud...
- Liczba Najbogatszych osób na świecie w 2015 r. nie... Liczba postów: 1 Grupa: Aktualności
- Trwa kampania „Twoje światła – Nasze bezpieczeństw... Liczba postów: 1 Grupa: Aktualności I bardzo dobrze, potrzeba więcej takich akcji. Drogówka też częściej powinna reagować na nieprawidłowo ustawione światła. Nie raz widziałem jak jechał samochód....
- Banki windykują za długi Liczba postów: 28 Grupa: Aktualności Proces wprowadzenia WIBOR do polskiego systemu finansowego był ważnym etapem w harmonizacji praktyk bankowych z międzynarodowymi standardami. Stanowił fundament...
- Targi WINDOOR-TECH 2025 odbędą się w lutym Liczba postów: 73 Grupa: Aktualności