Budowa domu realizacja marzeń

« Powrót do artykułu: Budowa domu realizacja marzeń | « Powrót do grupy: Budowa i remont

Stron: 24 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

5 października 2015, 19:52

Zgadzam sie: good 0 bad

Na pewno warto też zadbać o odpowiednią, bezawaryjną instalację cieplną. U mnie firma www.bv-serwis.pl zajęła się montażem takiej i jestem zadowolony z wykonanej przez nich pracy.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 23:37
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 października 2015, 20:51

U mnie sporym udogodnieniem było podpięcie domu pod ogrzewanie sieciowe, które w moim terenie oferuje firma http://termika.pgnig.pl Dzięki temu dom stał się jeszcze bardziej miejscem z moich marzeń, bo nie muszę martwić się dostarczaniem żadnych materiałów opałowych

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 23:38
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 października 2015, 15:25

projekt to taka pierwsza najlepsza część realizacji marzeń wg mnie - jeszcze nie walają się na działce materiały budowlane, worki z cementem i cegły :D własnie jesteśmy z żoną przy pracach nad projektem domu, wspomaga nas w tym wmw-architekci.pl i całość zapowiada się rewelacyjnie.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 23:38
Zgłoś | Cytuj | Link

6 października 2015, 22:16

Ja marzyłem o domu drewnianym i udało mi się takie marzenie zrealizować. Mam dom drewniany z www.its-koszalin.pl, nie zamieniłabym się w życiu na dom murowany. Drewno to idealny materiał budowlany.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 23:39
Zgłoś | Cytuj | Link

27 października 2015, 00:04

Właśnie sobie obejrzałem te projekty na http://www.its-koszalin.pl/pl/index2.html - bardzo praktyczne rozwiązania.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 listopada 2015, 22:07

trzeba pamiętać o badaniach gruntu, bez nich budowa domu jest niemalże bez sensu. teraz jest duzo geologow, ale wg mnie na szacun zaslugują Ci z www.geotest.biz.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

10 listopada 2015, 13:13

ja od zawsze marzyłam o mieszkaniu w wielkim domu, zgłosiłam się do szczecińskiego dewelopera http://www.tlsdeveloper.pl/ który przygotował projekt domu uwzględniając wszystkie moje zalecenia, już jest po realizacji, na dniach będę się wprowadzać, dom jest przepiękny

Zgłoś | Cytuj | Link

10 listopada 2015, 22:36

Myslę, że zawsze powinno się skorzystać z specjalisty jeśli o czymś nie mamy pojęcia. Ja bym się nie odważyła sama zaprojektować i wybudować domu. Od tego są odpowiednie firmy. Domkiem moich marzeń jest taki http://s3-bud.pl/budowlane/projekty-domow/.

Ten post był edytowany przez sylwia4012 dnia: 10 listopada 2015, 22:38
Zgłoś | Cytuj | Link

12 listopada 2015, 02:18

Jeśli będziecie do tej inwestycji potrzebować ciężki sprzęt to fajny rozwiązaniem będzie jego wynajem. Sam kilka lat temu zdecydowałem się do budowy domu na komplet sprzętu budowlanego z wypożyczalni od www.ramirent.pl. Tobie też polecam szczególnie, że zakres prac jest dość szeroki.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 listopada 2015, 23:18

Rowniez przymierzam sie do budowy domu z drewna, ale mam do was pytanie. Czy firma www.ligar.pl jest jakos znana, ktos moze wspolpracowal z nimi, czy warto? Dzieki z gory za opinie

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 24 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 325

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >