Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Z czego parapety wewnętrzne? Liczba postów: 186 Grupa: Wykańczamy... W sklepach jest wiele rozwiązań do wyboru, przy wykańczaniu mieszkania którą robiła pracownia Architektury Wnętrz ZACHPOMOR https://architekt.zachpomor.pl Porad...
- Okna do domu Liczba postów: 46 Grupa: Wykańczamy... Jaka firma jest najlepsza według was?
- jakie gwoździe i inne elementy złączne na budowę? Liczba postów: 132 Grupa: Wykańczamy... Wiesz co, wydaje mi się że oferta sklepu e-armet zainteresuje cię równie mocno jak mnie. Jeśli chodzi o gwoździe, to mają szeroki wybór. Ja zastanawiam się nad....
- Regały magazynowe - gdzie ich szukać? Liczba postów: 18 Grupa: Wykańczamy... Teraz bardzo modne i popularne sa panele tapicerowaneone wyglądają pięknie i estetycznie, zapewniają doskonałą izolację akustyczną oraz , oferują one wyjątkową....
- Windykacja w firmie budowlanej - czy mogą zabrać w... Liczba postów: 13 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli natomiast szukacie firmy która odzyska dla was pieniądze to polecam kontakt z ICG-Group. Są doświadczeni i gwarantują szybkie rezultaty.