Budowanie z betonu komórkowego

« Powrót do artykułu: Budowanie z betonu komórkowego | « Powrót do grupy: Budowa i remont

24 lutego 2014, 18:54

Zgadzam sie: good 0 bad

Cienka spoina to teraz podstawa w energooszczędnym budownictwie, ale wydaje mi się, że sucha zaprawa Dryfix sprzedawana z Porothermem jest jeszcze ekonomiczniejsza.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 marca 2014, 19:04

Również uważam, że Porotherm i ogólnie ceramika budowlana jest lepszym produktem niż beton komórkowy. Beton jest odrobinę tańszy, dlatego tak szybko zdobył popularność.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 kwietnia 2014, 20:30

Tani nie znaczy lepszy. Działam troszkę w branży nieruchomości i zauważyłem pewien trend. Developerzy budujące apartamenty o podwyższonym standardzie i w lepszych lokalizacjach często wybierają Porotherm. Może to przypadek, a może nie?

Zgłoś | Cytuj | Link

16 grudnia 2015, 02:47

każdy produkt w czym innym lepiej się sprawdza

Zgłoś | Cytuj | Link

3 stycznia 2016, 17:09

teraz naprawdę można nabyć różne typy betonu, więc można znaleźć o odpowiednich właściwościach, ja w http://www.contractor.com.pl/ widziałem, że mają bardzo ciekawą ofertę

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 kwietnia 2022, 20:23

Jeśli chodzi o budowę domu, ważne jest to, aby używać dobrych jakościowo materiałów . Dzięki nim dom będzie wytrzymały i funkcjonalny. W przypadku wnętrz, warto zadbać przede wszystkim o to, aby wpisało się w Twój gust. Ja jestem przed aranżacją wnętrza, dlatego póki co czytam sporo na ten temat i pod adresem: https://domowia.pl/scianki-azurowe-jak-je-wpr owadzic-do-wnetrza/ udało mi się znaleźć fajny artykuł na temat ścianek ażurowych.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 października 2022, 11:29

uważam że jeśli chodzi o budowę z betonu komórkowego należy zastosować dobry beton polecam market chemko bo mają na miejscu mieszalnię farb i tynków mają duży wybór artykułów budowlanych chemii budowlanej płyt kartonowo gipsowych szlifierek gładzi gipsowych cementów styropianów środków HG wełn izolacyjnych szklanych kompresorów żarówek i wiele innych artykułów mają miłą i fachową obsługę miejscowy transport i stronę www.chemko.com.pl www.chemko.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19405 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 413

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >