Witam,
jest to mój pierwszy post, więc chciałbym wszystkich
serdecznie powitać i od razu zapytać czy wybiera się
ktoś z was na takie spotkanie ? Bo dopiero co to
znalazłem, a nie widziałem wcześniej na forum informacji
o tym. Tak że mam pytanie do userów z innych miast, czy
ktoś w innym mieście był już na takim spotkaniu ?
[I]POSTAW NA DOM, BUDUJ ENERGOOSZCZĘDNIE
CZWARTEK 13 LUTEGO 2014
BYDGOSZCZ, GODZ. 18.00
RESTAURACJA POD PAPUGAMI
UL. STANISŁAWA STASZICA 1[/I]
Jedyna informacja o tym u nich na stronie to coś
takiego:
[I]Na spotkaniu poznasz specjalistów, dowiesz się jak
budować energooszczędnie, sprawdzisz koszty takiej budowy,
zdobędziesz wiedzę na temat dostępnych form jej
finansowania (np. w ramach dopłat NFOŚiGW), skorzystasz z
możliwości bezpłatnego indywidualnego doradztwa
budowlanego, wymienisz się doświadczeniami z innymi
inwestorami budującymi swoje domy w okolicy…
Przyjdź i sprawdź dlaczego warto zbudować dom! Postaw na
dom, buduj energooszczędnie!
[/I]
http://www.domowy.pl/postaw-na-dom.html
Buduj Energooszczędnie - spotkanie w Bydgoszczy
«
Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom
Ostatnio na forum
- dom energooszczedny Liczba postów: 331 Grupa: Ekologiczny... Zgadza się, najpierw należy ocieplić ściany, dach i podłogi oraz co ważne – wymienić okna na nowe, energooszczędne, co pozwoli na zmniejszenie ubytku energii na...
- Rekuperacja - jaką wybrać? Liczba postów: 30 Grupa: Ekologiczny... eśli ktoś zastanawia się nad montażem rekuperacji, zdecydowanie polecam firmę SIB. Zainstalowali u nas system kilka miesięcy temu i efekty są super – mamy w dom...
- pompa ciepła Liczba postów: 199 Grupa: Ekologiczny... Jeśli zastanawiacie się nad montażem pompy ciepła, mogę z całego serca polecić firmę SIB. U nas sprawdza się rewelacyjnie – w domu jest przyjemnie ciepło zimą i...
- Jaki kominek? Liczba postów: 9 Grupa: Ekologiczny... W dobie rosnącej świadomości ekologicznej i potrzeby oszczędzania energii, coraz więcej osób poszukuje sposobów na Mapquest Directions stworzenie domu przyjazne...
- Energooszczędny dom jednorodzinny plus inteligencj... Liczba postów: 40 Grupa: Ekologiczny... Zdecydowanie warto rozważyć budowę domu energooszczędnego! Sam zastanawiałem się nad tym i doszedłem do wniosku, że chociaż początkowy koszt budowy może być nie...