Carpe Diem Wrocław

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

1 lutego 2013, 09:48

Zgadzam sie: good 0 bad

Hej, możecie mi pomóc ?
Kolega do mnie dzwonił i prosi zebym znalazł mu jakiegoś fachowca od drzwi i okien.
Polećcie mi kogoś, będę bardzo wdzięczny ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 lutego 2013, 13:38

Witam,
polecam firmę Eurokontrakt Sp. z o.o. z Jeleniej Góry - poza innymi rzeczami/usługami dostarczają i montują stolarkę okienną i drzwiową.
Mi zrobili dach, okna, drzwi i taras drewniany i wyszło dobrze ;)
Polecam.

PS. proponuję wejść na ich stronę i sprawdzić referencje

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 lutego 2013, 13:40

no i zapomniałam o stronie :-)
www.eurokontrakt.eu

miłego dnia

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lutego 2013, 11:06

Ja bym wzięła Carpe Diem
Oni są świetni, tu masz ich stronkę www.carpe-diem.sklep.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lutego 2013, 15:32

o eurokontrakt już słyszałem.
carpe diem? hmmm, czy ktoś, komu wstawiali okna, a także drzwi mógłby się wypowiedzieć? zastanawiam się z jakiej firmy skorzystać. jestem z Oleśnicy. dobrze by było wiedzieć też czy nie będą robić problemów by podjechać?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 marca 2013, 12:36

Ja jestem za carpe diem ;p
Wedlug mnie oni są najlepsi, bo skorzystałem z ich usług i nie mam zadnych zastrzezen ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

25 marca 2013, 15:05

A ja zachęcam do korzystania z poszukiwania ofert na stronie zapytanie.pl
w przypadku jeśli nie macie nikogo z polecenia i błądzicie wśród firm i linków sponsorowanych, możecie wejść na naszą stronę i w 60 sek wysłać zapytanie ofertowe do kilku lub kilkunastu firm jednocześnie.
ZAPRASZAM

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Księgowa Liczba postów: 74 Grupa: Firmy budow... Polecam wam firmę https://www.tacho-kontrol.pl/prowadzą księgowość i kadry
  • naprawa komputerów Liczba postów: 49 Grupa: Firmy budow... Dla osób szukających sprzętu z nieco wyższej półki, ale nadal w rozsądnej cenie – laptopy do 5000 zł to naprawdę mocny wybór. Procesory nowej generacji, lepsze....
  • ociepleniem pianką PUR w Mazowieckim Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Przeglądam oferty firm zajmujących się ociepleniem pianką PUR w Mazowieckim i jest ich mnóstwo. Może ktoś podpowie, których unikać, a które warto brać pod uwagę...
  • Remont mieszkania Liczba postów: 80 Grupa: Firmy budow... Swoją drogą, przeglądałem ostatnio klej polimerowy i wygląda to sensownie – ktoś testował/próbował/używał? Zastanawiam się, jak się sprawdza na różnych powierzc...
  • Dekorator wnętrz Liczba postów: 206 Grupa: Firmy budow... BetRupees Game brings you daily gaming fun and real rewards. Fast cashouts, smooth gameplay, and trusted support make it your top choice for online play. Start....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19692 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 153

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >