Cegła czy tapeta do salonu

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

26 lipca 2016, 09:26

Zgadzam sie: good 0 bad

Zdecydowanie o wiele lepszym rozwiązaniem jest cegła. Nadaje pomieszczeniu charakteru.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lipca 2016, 22:16

Można na przykład położyć starą cegłę bruk betu. Plusem jest to, że nie wymaga zbytnich umiejętności więc można to zrobić samemu. Efekt właśnie jest fajny, bo to jest zupełnie co innego niż goła ściana pomalowana farbą. Dodasz boczne światło i zupełnie inny salon jest.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lipca 2016, 11:03

Na pewno nie tapeta więc wolałabym cegłę do salonu.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 sierpnia 2016, 13:12

a moim zdaniem tapeta w salonie, to ciekawe rozwiązanie. Teraz jest dostępnych sporo wzorów. ja np. kupiłem tapetę do salonu w stylu glamour i efekt jest naprawdę ciekawy. Sprawdźcie sobie ofertę tego sklepu internetowego http://www.krainabarw.pl. mają naprawdę świetne wzory fototapet do całego domu.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 sierpnia 2016, 13:00

Wszystko zależy od samego motywu tapety bo jej koncepcja jako dekoracja ścian w salonie nie jest czymś złym,wrę cz przeciwnie. Z innych ciekawych opcji może modny beton architektoniczny lub cegła dekoracyjna?

www.Belle-Amelie.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 sierpnia 2016, 10:40

jak dla mnie zdecydowanie cegła, wygląda świetnie i bardzo oryginalnie

Zgłoś | Cytuj | Link

12 sierpnia 2016, 09:14

Jeśli lubicie tego typu wnętrza i surową cegłę w mieszkaniu , to uważam, że powinniście sobie zobaczyć te apartamenty na wynajem lublin. Ja bym nawet o weekend w takim się pokusiła :)

Zgłoś | Cytuj | Link

15 sierpnia 2016, 14:19

Cegła czy tapeta? Kawa z mlekiem czy bez mleka? Rock czy Jazz? ;)

To zależy od gustu - ja stawiam na naturalizm czyli cegła, najmniej kłopotów.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 sierpnia 2016, 20:53

Cegła fajniejsza, ale tapeta bardziej przytulna. Co kto lubi :) Zalezy od ogólnego wystroju tez...

Zgłoś | Cytuj | Link

16 sierpnia 2016, 09:56

cegła :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• nowoczesne łóżko Liczba postów: 214 Grupa: Najnowsze t... A co powiesz na te modele https://madar24.pl/meble/lozka/lozka-200 x200/? Estetyczne i funkcjonalne. Nowoczesny design pasujący do każdej aranżacji, duża powierz...
  • jaka łazienka Liczba postów: 331 Grupa: Najnowsze t... Urządzanie łazienki to proces wymagający przemyślenia wielu szczegółów. Wybór brodzika jest jednym z najważniejszych kroków, który wpływa na komfort użytkowania...
  • suszarki łazienkowe (do ręczników itp.) Liczba postów: 58 Grupa: Najnowsze t... W przypadku małych łazienek, gdzie przestrzeń na podłodze jest ograniczona, suszarka ścienna stanowi efektywny sposób na oszczędność miejsca. Montaż na ścianie....
  • Potrzebuję mebli na zamówienie Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Cześć! Potrzebuję mebli na zamówienie, bo moje mieszkanie ma niestandardowe wymiary. Ktoś może polecić coś z Warszawy? Szukam sprawdzonych opcji.
  • Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 92 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19396 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 528

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >