Wszystko ok, tylko podstawowe pytanie brzmi czy całość
będzie ze sobą współgrała i czy taki ogólnie modny
element akurat do naszego wnętrza będzie pasował.
https://www.facebook.com/decoroom.eu
Stron: 16 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸
offline kwieczko fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline lukas doświadczony
|
Zalezy jaki kto chce uzyskac efekt. Ja raczej odchodze juz od tapet, za szybko mi sie nudzą. Staram sie wykorzystywac jakies nowoczesne efekty na scianach, jak np. efekt ombre czy w ogóle farby dekoracyjne. Ostatnio mialem przyjemnosc uzywac Perlagrande marki ecorson i efekt na ścianie jest super:) |
| |
Reklamy Google | |
offline Domartstyl_eu kierownik
|
|
| |
Gość: Jarooo praktykant |
te współczesne tapety nie są takie tandetne jak te z PRLu. A my nie mogslismy się zdecydować czy cegła, czy kamień dekoracyjny czy tapeta i w końcu zamówiliśmy sobie tapetę w cegłe. W tym sklepie on line znajdziecie duży wybór tapet do całego domu i kleje montażowe http://www.krainabarw.pl |
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
|
| |
offline kwieczko fachowiec
|
Wszystko zależy od dwóch podstawowych spraw, czyli
budżetu jakim dysponujemy oraz tego jak całe mieszkanie,
czy dane pomieszczenie ma byc zaaranżowane, dopiero wtedy
możemy wybrać konkretny materiał. |
| |
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
|
| |
offline eliza.napara praktykant
|
Cegła na ścianach wygląda bardzo ładnie i moim zdaniem jest ona coraz bardziej popularna, szczególnie w salonie na ścianie za telewizorem. Takie własnie rozwiązanie mam u siebie - cena samego materiału za 1m2 rzadko wynosi poniżej 100 zł. W przypadku użytej w moim domu cegły koszt materiału wyszedł 120 zł za 1m2. W porównaniu z kamieniami, farbami czy tapetami - jest to cena dość wysoka. Oczywiście jakość i trwałość też jest niewspółmiernie większa w przypadku klinkieru, ale przy zwykłym porównaniu cenowym cegła wypada zawsze dość marnie. |
| |
offline Quadre.pl kierownik
|
|
|
Stron: 16 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸