offline scesny doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline kosier64 doświadczony
|
Fajny pomysł. Tylko nie idź w te zamienniki robione z gipsu, bo to beznadzieja. Można iść w zwykłą cegłę, ale to trochę zabierze przestrzeni z wnętrza. Taka cegła to jakieś 6 cm, wiec jak zrobisz wszystkie ściany to trochę się nazbiera. No i to też trochę waży. Na rynku też są płytki z czegoś takiego, co się nazywa elastyczny klinkier. Cieniutkie płytki o całkiem fajnym wyglądzie. Wydaje mi sie, że widziałem w OBi i jeszcze jakimś markecie. Może taki system by zdał egzamin u Ciebie? |
| |
Reklamy Google | |
offline kwieczko fachowiec
|
Zgadza się, jeśli cegła to naturalna, prawdziwa, dobrej jakości. https://www.decoroom.eu/blog/ |
| |
offline AgnieszkaM praktykant
|
Fajny pomysł. Też to brałam pod uwagę. Myślałam o zrobieniu z cegły. ale to jednak kilka cm ucieka na wielkości pomieszczenia. Może to niewiele ale zawsze. Cegła to jakieś 6 cm + cement który bedzie z tyłu. Można też zrobić z takich płytek. Wyglądają podobnie, a są cieńsze. I lżejsze. |
| |
offline Marchewa inżynier
|
Trend na cegłę cały czas na obecny i ja też swego czasu miałam takie dylematy. Znalazłam fantastyczny zamiennik cegły w postaci płytek mineralnych ręcznie robionych z Elastolith. Efekt doskonały, a ich plusem jest to, że łatwo się je montuje, ponieważ klej montażowy spełnia funkcję również fugi. |
| |
Reklamy Google | |
offline kosier64 doświadczony
|
|
| |
offline sacheba doświadczony
|
|
| |
offline Marchewa inżynier
|
|
| |
offline kwieczko fachowiec
|
Cudny materiał do wnętrz, także do kuchni, zerknijcie na jedną z takich aranżacji. https://www.decoroom.eu/realizacje-galeria/ul -barska-ochota/1858 |
| |
Gość: Kaama praktykant |
|
|
Cegła w salonie
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Biuro księgowe w Warszawie Liczba postów: 11 Grupa: Porady i op... Samodzielne prowadzenie księgowości w e-commerce może być korzystne finansowo, ale wiąże się z ryzykiem popełnienia błędów. Wymaga to znajomości zasad podatkowy...
- Meble laboratoryjne Liczba postów: 58 Grupa: Porady i op... Przechowywanie próbek biologicznych w temperaturach ultra-niskich wymaga specjalistycznych zamrażarek, które gwarantują stabilność warunków nawet przy -86˚C. Te...
- Książka Obiektu Budowlanego [Poradnik] Liczba postów: 2 Grupa: Porady i op... Trudno znaleźć autora, który wzbudza tyle emocji, co Piotr Lucjusz. Jego ekscentryczne podejście do życia i pisania stało się jego znakiem rozpoznawczym. W jego...
- Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 407 Grupa: Porady i op... Szukasz nowoczesnego sposobu na obniżenie kosztów klimatyzacji i zarządzanie światłem w swoim domu lub biurze? System żaluzji fasadowych SkyFlow to świetne rozw...
- Szafa pod zabudowę Liczba postów: 147 Grupa: Porady i op... Możesz kupić szafę pod zabudowę w tej cenie i jest to ok rozwiązanie jeśli się nie przeprowadzasz, bo te szafy są do jednorazowego montażu. Są ładne i w niskich...